Μαίη Εμμανουηλίδου: «Έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και...» - Το "καρφί" της στην Βρισηίδα Ανδριώτου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαίη Εμμανουηλίδου: «Έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και...» - Το

Αφού είδαμε πριν από λίγες ώρες την Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Άρη Σοϊλέδη να πετούν μπηχτές ο ένας στον άλλον για παραβάσεις στο περσινό Survivor, με αφορμή τις φετινές παραβάσεις όλων των παιχτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, από την αρχή μέχρι και τώρα, με τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πηλίδη (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή τους).

Το twitter είχε πάρει φωτιά με πολλά και διαφορετικά σχόλια βάζοντας στο στόχαστρο την παραγωγή, που φέτος δε σταματάει να κάνει κινήσεις ματ, αποβάλλοντας παίκτες με το παραμικρό - βλέπε Δαλάκα και Ασημίνα.

Ο Tζέιμς Καφετζής, πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε μέσω twitter λοιπόν να πάρει θέση τονίζοντας, πως δεν υπάρχει διαγωνιζόμενος, που να μην έχει κλέψει ή πληρώσει με σκοπό να βρει τροφή (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Κάτω από το post του λοιπόν, έγινε το έλα να δεις, αφού σχολίασαν Κάτια Ταραμπανκο και κυρίως Σοϊλεδης και Βρισηίδα με τους 2 να κάνουν απίστευτες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ τα tweets).

Μετά από όλα αυτά είδαμε και άλλη μια πρώην παίκτρια του Survivor, την Θωμαϊης Εμμανουηλίδου, η οποία έκανε ένα σχόλιο - σπόντα, που θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη πολλών.

Το σχόλιο της Εμμανουηλίδου για την Ανδριώτου στο twitter

Συγκεκριμένα, απάντησε στην Κάτια Ταραμπάνκο: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…».

«Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά ???? ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου» θέλησε να αποκριθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τη Μαίη Εμμανουηλίδου να της αφήνει υπονοούμενα. «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Το tweet της Εμμανουηλίδου στην Ανδριώτου