Χριστίνα Μπόμπα: «Έχασα το μυαλό μου και ήμουν σαν ζόμπι!» - Σοκάρει η επιχειρηματίας με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: «Έχασα το μυαλό μου και ήμουν σαν ζόμπι!» - Σοκάρει η επιχειρηματίας με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή επιχειρηματίας και μανούλα, μίλησε για την καθημερινότητα της, με τις δύο δίδυμες κόρες της, την σχέση που έχει μαζί τους, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την γέννηση τους.

Ακόμη, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε λόγο για τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη και τον ρόλο που έπαιξε τον πρώτο καιρό στο σπίτι με την ίδια και τα δύο τους μωρά, αλλά δεν δίστασε να κάνει και το σχόλιο της για τις εξωσωματικές.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα - Τι συνέβη με τις δίδυμες κόρες τους

Η αποκάλυψη της Μπόμπα για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε

«Τον πρώτο 1-1μιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες. Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα, όλο μου το mentality. Εκτός του ότι ήρθε αυτή η καταιγιστική αγάπη για τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Τα έκανα όλα φιλικά προς μένα, ήταν μεγάλη αλλαγή», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι που έπρεπε να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ, έκλαιγαν και τα δυο και δεν ήξερα ποιο να πρωτοθηλάσω… εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου και για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, βράχος απέναντί μου. Πέρασα ψυχολογικά από όλα αυτά που κάθε γυναίκα περνάει. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, το αν θα γίνει ποτέ. Είναι ένα θέμα ταμπού η εξωσωματική», είπε και έκλεισε την κουβέντα.