Με πολύ στενό στράπλες φόρεμα η Ειρήνη Παπαδοπούλου - Φουλ ανανεωμένη μετά το χωρισμό της από τον Πασχαλάκη

Τα ''έσπασε'' στα μπουζούκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας απασχόλησε τελευταία για δύο λόγους, καθώς από τη μία λεγόταν πολύ έντονα, πως αναμένεται να τη δούμε να αγωνίζεται στο Survivor all star, ενώ παράλληλα μεγάλη έκταση πήρε και ο χωρισμός της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η ίδια έχει επιβεβαιώσει, πως είναι ελεύθερη και μάλιστα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να απολαύσει την ανεξαρτησία της, με τα μπουζούκια να αποτελούν ένα από τα αγαπημένα της μέρη, που επισκέπτεται (δείτε εδώ την 1η δημόσια έξοδο μετά το χωρισμό).

Η νέα εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Το Σάββατο μάλιστα 8/4 η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο closing της Πάολα με τη ίδια να ξεφαντώνει στο πρώτο τραπέζι. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε όχι μόνο να διασκεδάζει, αλλά και κατά την είσοδό της στο μαγαζί, με το μαύρο & κολλητό στράπλες φόρεμά της.

Παπαδοπουλου μπουζούκια

Παπαδοπουλου μπουζούκια

Η πρώτη συνέντευξη της Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό από τον Πασχαλάκη

Στην εκπομπή BreakfastStar είδαμε την Ειρήνη να δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό της. μιλώντας μάλιστα και πολύ ανοιχτά:

«Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», είχε πει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.