«Έφυγε ξαφνικά...» - Πένθος για τον ηθοποιό, Νίκο Ψάρρα

Η απώλεια που του κόστισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 7/4 ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την γυναίκα του αλλά και για το «για πάντα» που θέλει να ζήσει μαζί της αλλά και για τα χρήματα που έχασε στη δουλειά.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως πριν από περίπου 50 ημέρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο ίδιος αναφέρθηκε συγκινημένος και στη στιγμή που τον πήγε στο νοσοκομείο λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: «Πήρα σβάρνα μια κυρία, ανοιξε η τσάντα της και...» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ψαρρά

Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για την απώλεια του πατέρα του

«Τον έχασα πριν από 50 ημέρες περίπου. Έφυγε ξαφνικά ο μπαμπάς μου....

Ξέρεις εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα αποχαιρετήσω δημοσίως, δεν υπάρχει λόγος. Ξέρεις το πένθος είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα και δυστυχώς το φέρεις για καιρό. Δεν είναι κάτι το οποίο συμβαίνει εκείνη την ημέρα της απώλειας. Πρώτη φορά το νιώθω όλο αυτό, είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος που έχει φύγει, όλοι όσοι το έχουν περάσει καταλαβαίνουν ότι είναι ένα πράγμα που ο χρόνος δεν στο γιατρεύει νομίζω, αλλά στο επιδεινώνει. Η απώλεια είναι απώλεια και είναι πολύ δύσκολο πράγμα και πολύ προσωπικό.

Είχα χρόνο να προετοιμαστώ για τον θάνατο του πατέρα μου γιατί όταν είχε το ατύχημα είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να προμοτάρουμε το «Βραχιόλι της φωτιάς», είχα περάσει μαζί τους το Σαββατοκύριακο.

Χτύπησε εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, χτύπησε στο κόκκαλό του, έκανε μια επέμβαση και έφυγε από ενδονοσοκομειακή νόσο. Είναι σκληρό να χάνεις τους γονείς σου», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός.