«Ε ναι το γνώριζα! Έχουν...» - Πολύ φιλικό πρόσωπο της Ζόζεφιν επιβεβαίωσε τη σχέση της με το Νίνο

Είναι επίσημο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα σχέση γνωστοποιήθηκε για την ελληνική showbiz με το Νίνο και τη Ζόζεφιν να αποτελούν ζευγάρι σύμφωνα με τις φήμες και τα ρεπορτάζ, που κυκλοφορούν από την Πέμπτη 6/4 για τους δύο.

Η επιβεβαίωση θα ήταν ωραίο να έρθει είτε από την τραγουδίστρια, είτε από τον τραγουδιστή, ωστόσο για την ώρα η πρώτη αντίδραση της Ζόζεφιν ήταν θετική αλλά όχι και απόλυτα ξεκάθαρη (δείτε την εδώ).

Ένα φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας έμελλε εν τέλει να επιβεβαιώσει, πως ένας νέος έρωτας έχει γεννηθεί, αφού την Παρασκευή 7/4 μίλησε στο Super Κατερίνα ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος αποκάλυψε όσα ξέρει και μπορεί να πει δημόσια!

Η πρώτη επιβεβαίωση για τη σχέση Νίνο & Ζόζεφιν από φιλικό τους πρόσωπο

«Ταιριάζουν πάρα πολύ. Ε ναι το γνώριζα, αλλά δε μπορείς να πεις κάτι, γιατί είναι πολύ προσωπικό και είναι πολύ όμορφο και έχουν πολύ ωραία επαφή!», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η τελευταία συνέντευξη του Νίνου πριν την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίνο, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει μια πληροφορία για παρελθοντική συνεργασία (δείτε εδώ τι) αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τα παιδιά τους, τον τρόπο που τα μεγαλώνω και μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

«Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου», ξεκίνησε να λέει ο Νίνο.

Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά», συνέχισε ο τραγουδιστής.

«Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους», τόνισε.