«Ο Γιώργος είναι ο εραστής της ίντριγκας» - "Κόλαφος" η Αθηναΐς Νέγκα κατά του Λιάγκα

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος είναι ο εραστής της ίντριγκας» -

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή παρουσιάστρια, έκανε λόγο τόσο για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο του ραδιοφώνου, όσο και της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, αναφέρθηκε στην πορεία που ακολουθήσει από την επόμεη τηλεοπτική σεζόν, στις σχέσεις που διατηρεί με το κανάλι που βρίσκεται, αλλά σχολίασε και μερικά πρόσωπα των υπόλοιπων καναλιών.

Διαβάστε επίσης: «Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω...» - Η αποκάλυψη της Αθηναϊς Νέγκα για την παραίτησή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό

Τα σχόλια της Αθηναΐς Νέγκα κατά του Λιάγκα

«Δεν θα κάνω για πάρα πολύ καιρό αυτή την εκπομπή και την παρουσιάστρια. Τώρα πότε ακριβώς θα είναι αυτό το timing δεν το ξέρω. Δεν είναι πάντως πολύ μακριά. Κάποια στιγμή αυτή η παρουσιάστρια θα αυτοκαταστραφεί. Ο εραστής της ίντριγκας είναι ο Λιάγκας. Drama queen ο Μουτσινάς. Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ο «στάζω χολή». Ο Ουγγαρέζος εμένα δεν με χωνεύει καθόλου αλλά είναι ατακαδόρος. Τελευταία έχει γίνει πολύ αληθινή η Ελένη Μενεγάκη», είπε η Νέγκα.

«Δεν έχω λύσει τίποτα. Είμαι ο πιο μετέωρος και φοβισμένος άνθρωπος που μπορείς να φανταστείς. Η δημοσιότητα έχει νόημα μόνο αν πεις ότι έχεις ένα πρόβλημα, γιατί μπορεί να πει κάποιος: το ‘χω κι εγώ, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Οι άνθρωποι χωρίζουν γιατί δεν θέλουν πια να είναι μαζί, μπορεί να τους έχει τελειώσει η αγάπη, να έχουν βρει κάτι καλύτερο ή να έχουν απλώς εξελιχθεί. Δεν θεωρώ ότι ο χωρισμός είναι απαραίτητα κάτι κακό», τόνισε.