«Τι να κάνω εγώ; Να την κυνηγήσω;» - Τι αποκαλύπτει ο σύζυγος της γυναίκας που χτύπησε με το αμάξι της η Σπυροπούλου

Όλη η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι να κάνω εγώ; Να την κυνηγήσω;» - Τι αποκαλύπτει ο σύζυγος της γυναίκας που χτύπησε με το αμάξι της η Σπυροπούλου

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βούλα, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να τραυματιστεί ελαφρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, η παρουσιάστρια βρισκόταν στην οδό Βασιλέως Παύλου στη Βούλα, διέσχιζε τον δρόμο με το αυτοκίνητο, όταν μία γυναίκα έπεσε μπροστά της.

Όλη η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην εκπομπή μίλησε και ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος αναφέρει πως σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο.

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της τραυματία.

«Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της τραυματία», είπε από πλευράς του ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.