Παρελθόν από τον ALPHA ο Χρήστος Φερεντίνος - Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο "Deal"

Όνομα έκπληξη στο τιμόνι της παρουσίασης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παρελθόν από τον ALPHA ο Χρήστος Φερεντίνος - Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο

Παρελθόν από τον Alpha έτσι όπως όλα δείχνουν είναι πια ο Χρήστος Φερεντίνος και όπως φαίνεται το κανάλι έχει ξεκινήσει από τώρα να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρησή του, η οποία θα γίνει σε μερικούς μήνες, μιας και ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο με τον σταθμό μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, από τώρα ο Alpha ψάχνει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso” μετά το Πάσχα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την παραγωγή που θα παίξει στην απογευματινή ζώνη.

Ποιος παίρνει την θέση του Χρήστου Φερεντίνου στο Deal του ALPHA

Το μόνο σίγουρο είναι μέχρι στιγμής πως θα είναι τηλεπαιχνίδι, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και το "Deal”, στο οποίο παρουσιάστρια θέλουν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αν δεν συνεχιστεί, όμως το Deal, υπάρχουν άλλα δύο κόνσεπτ στη διάθεση του Alpha. Το ένα είναι το "Μεγάλο Παζάρι” και το δεύτερο το "Password”, που θυμίζει το παιχνίδι "Ταμπού”.

Όσον αφορά, τώρα, τον Χρήστο Φερεντίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, μάλιστα, το σόου για το οποίο προορίζεται από τον ΣΚΑΙ είναι το τηλεπαιχνίδι "Ο Μονομάχος" για την ζώνη lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, αλλά υπάρχουν σκέψεις και για μουσική εκπομπή στην prime time (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Οι τελευταίες πληροφορίες για Φερεντίνο - ALPHA

Sύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Ο παρουσιαστής έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλα κανάλια, ενώ ακόμη και ο ALPHA δεν φαίνεται να έχει σιγουρέψει τις κινήσεις του.

«Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πάρα πολλά για τον Χρήστο. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με ένα συμβόλαιο στον ALPHA και παρουσιάζει το Deal, πάρα πολλά χρόνια, είναι κάτι ταυτισμένο με τον Χρήστο μας. Δέχεται πρόταση σοβαρή να φύγει από τον ALPHA, όπως κάθε επαγγελματίας που λήγει το συμβόλαιό του. Ένας πολύ έμπειρος παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών είναι πολύ λογικό να δέχεται πρόταση από άλλο κανάλι, ωστόσο εδώ υπάρχουν μερικά αγκάθια.

Το πρώτο είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Σεπτέμβριο και αυτό σας το λέω επίσημα γιατί μίλησα με το κανάλι. Προφανώς τότε υπήρξε μία καθυστέρηση, μία απόφαση η οποία πάρθηκε την τελευταία στιγμή για το Deal. Δεν σημαίνει κάτι. Επίσης, αν ο σταθμός δεν έχει σκοπό να αξιοποιήσει τον Χρήστο με γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, δεν έχει και κανένα λόγο, πεισματικά, να το δεσμεύει με ένα συμβόλαιο ανενεργό που θα τον πληρώνει.

Έχει κάνει ένα ραντεβού με τον ALPHA, το οποίο δεν έχει οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα. Υπήρξε μία διερευνητική συνάντηση για το πώς θα συνεχιστεί, γιατί ο ALPHA θεωρεί ότι είναι ένα πρόσωπο ταυτισμένο μαζί του και τον θέλει στο δυναμικό του, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και αντικείμενο.

Σε ότι αφορά το Deal, γιατί ακούμε και γράφεται ότι δεν θα συνεχίσει, το Deal έφυγε από την Fos Productions που ήταν και γυριζόταν και έχει μεταφερθεί στον Καραμάνο. Εκεί στήνεται. Ο ALPHA είπε ότι δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το Deal και δεν ισχύει το ότι κόβεται. Απλά το γεγονός ότι έφυγε από αυτή την εταιρεία παραγωγής δημιούργησε μία σύγχυση.

Ο Φερεντίνος έχει και από το ΣΚΑΪ πρόταση και έχει και από ένα ακόμα κανάλι. Έχει ενημερώσει τον ALPHA ότι συζητάει και με άλλα κανάλια. Νομίζω ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρθεί και η απόφαση και από τις δύο πλευρές», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.