«Είναι συντετριμμένη» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εμπλοκή της σε τροχαίο

Τι είπε ο δικηγόρος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι συντετριμμένη» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την εμπλοκή της σε τροχαίο

Στην εκπομπή t-live μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4 ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Ανδρέας Μήτσαινας, σχετικά με την εμπλοκή της παρουσιάστριας σε τροχαίο.

Τι λέει ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το τροχαίο

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη.

Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς.

Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη. Αυτό που σας λέω επίσημα είναι ότι η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί αυτό πλην όμως με τη συμπεριφορά της παθούσης συνέβη ό,τι συνέβη. Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη, είναι ένα γεγονός που δεν ανέμενε να συμβεί αυτές τις μέρες ειδικά μετά την επιστροφή της από τον γιατρό», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της παρουσιάστριας.

Τι είπε ο σύζυγος της γυναίκας που τραυματίστηκε

«Τραυματισμένη είναι, δεν θυμάται τίποτα, έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στον γοφό. Σήμερα της έκαναν αξονική, ο γιατρός της είπε ότι θα τη χειρουργήσει στην ωμοπλάτη, αυτό περιμένουμε πιο πολύ, γιατί δεν το κουνάει. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα.

Μια απροσεξία ήταν. Είναι λάθος ότι πετάχτηκε ξαφνικά η σύζυγός μου στον δρόμο γιατί είναι χτυπημένη στη μέση του δρόμου. Έχει διάβαση πεζών. Μπροστά σε νοσοκομείο τέτοιες ταχύτητες; Τι να πω; Για να έχει τέτοια εκτίναξη και να πέσει στο καπό της επάνω… Ό,τι μου είπε η σύζυγός μου. Κοίταξε αριστερά δεξιά μου είπε, δεν είδε αυτοκίνητο. Τι να πω τώρα; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα; Πάνω στην κακιά ώρα έγινε, ήθελε να τη σκοτώσει; Την επισκέφτηκε και χθες και σήμερα».