Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης στο Ρέθυμνο - Τι συνέβη με τον 24χρονο τράπερ

Η απόφαση των Αρχών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης στο Ρέθυμνο - Τι συνέβη με τον 24χρονο τράπερ

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ένας πασίγνωστος Έλληνας τράπερ κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μίας 19χρονης στο Ρέθυμνο, μαζί με δύο φίλους του. Πρόκειται για έναν 24χρονο καλλιτέχνη, έναν 30χρονο Αλβανό και έναν 23χρονο Έλληνα (δείτε εδώ τι δήλωσε ο δικηγόρος του).

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν άμεσα, ενώ ο τρίτος, που είναι το πρόσωπο με το οποίο μετέβη στο ξενοδοχείο η νεαρή, αποφασίστηκε πως θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οι οποίοι αφορούν την απαγόρευση της έξοδου του από τη χώρα, το γεγονός πως θα πρέπει να δίνει το "παρών" μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3000 ευρώ.

Η απόφαση των Αρχών για τον 24χρονο τράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό

Όσον αφορά τους δύο φερόμενους θύτες, ώρες μετά την ανάκρισή τους την Παρασκευή 7/4, λόγω της αδυναμίας συμφωνίας ανάμεσα στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, αποφασίστηκε πως θα παραμείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό. Η πρώτη έκρινε πως θα έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως και ο φίλος τους, όμως ο δεύτερος επιθυμούσε την προσωρινή κράτησή τους. Έτσι, λοιπόν, παραμένουν στην αναμονή μέχρι να αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Ξέσπασε η μητέρα του στον αέρα

Μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και ένα μέρος από την ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στην νεαρή καταγγέλλουσα (δείτε τες εδώ).

Ο 24χρονος παραδόθηκε στις Αρχές μαζί με τον συνεργάτη του, όπως προαναφέραμε, καθώς η 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό σε αστνομικό τμήμα της Κρήτης. Η μητέρα, λοιπόν, του ράπερ βγήκε στην εκπομπή «Τ-live» και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο γιός της, αλλά υποστήριξε πως όλα αυτά είναι ψέματα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το παιδί της.

«Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται», είπε νευριασμένη η μητέρα του 24χρονου.