15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα: Έσβησαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τα βίντεο - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Μεγάλη η συγκίνηση στο πλατό του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα: Έσβησαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τα βίντεο - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Το βράδυ της Παρασκευής 7/4 ξεκίνησε το Βινύλιο στο κανάλι του ΑΝΤ1 και πρόκειται για ένα ξεχωριστό επεισόδιο για τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, καθώς ήταν επετειακό και αφορούσε τα 15 χρόνια από την ημέρα που το Ράδιο Αρβύλα βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά (δείτε εδώ τα λόγια του παρουσιαστή για το τέλος της σατυρικής εκπομπής).

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη που είχε αυτή η εκπομπή όλο αυτό το διάστημα, πράγμα το οποίο εξέφρασε, μιλώντας βέβαια και για τις στιγμές που βρέθηκαν σε αντίπαλο κανάλι ή έκαναν την δική τους προσπάθεια μέσα από το youtube.

Συγκίνηση στο Βινύλιο για τα 15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα

«Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο Βινύλιο που σήμερα έχει αφιέρωμα για τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα. Βρίσκεται εδώ πολύς κόσμος, είναι όλοι οι φίλοι μας, οικογένειες, όλοι πληρώνονται για να χειροκροτούν, ούτε ένας δεν χειροκρότησε επειδή πραγματικά το ήθελε. Πώς να βάλουμε σε τάξη αυτά τα 15 χρόνια;

Όταν ξεκινήσαμε, αν μας έλεγε κάποιος ότι μετά από 15 χρόνια θα γιορτάζουμε στον αέρα και μάλιστα του ΑΝΤ1, γιατί, κακά τα ψέματα, μπορεί να βρεθήκαμε για μία χρονιά στο OPEN, που περάσαμε πολύ ωραία, μπορεί να βρεθήκαμε για μία χρονιά στο youtube, που επίσης περάσαμε καταπληκτικά, κατά τα άλλα η εκπομπή είναι ΑΝΤ1. Οπότε αν κάποιος μας έλεγε ότι 15 χρόνια μετά θα βρισκόμασταν να γιορτάζουμε τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, θα του λέγαμε "είσαι τρελός άνθρωπέ μου, δεν είσαι με τα καλά σου". Βέβαια, ούτε εμείς είμαστε, οπότε γι' αυτό βρισκόμαστε και εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Κανάκης Ράδιο Αρβύλα

Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για την κίνησή τους

Προβλήθηκαν, λοιπόν, στη συνέχεια βίντεο από παλιά τους διαφημιστικά, αλλά και από τους συνεργάτες τους, όπως είναι η Χριστίνα Μουστάκα, αλλά και η Ευγενία Σαμαρά, παρατηρήθηκε όμως πως από τα πλάνα αυτά έλειπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και γι' αυτό το twitter πήρε φωτιά (δείτε εδώ την αλήθεια για την οικονομική του καταστροφή).

«Η Ευγενία η οποία έχει ακολουθήσει το όνειρό της. Δύο όνειρα είχε στη ζωή της, το ένα "Ράδιο Αρβύλα", το πραγματοποίησε και το άλλο ήταν να ακολουθήσει την υποκριτική και τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Χαιρόμαστε τόσο πολύ για εσένα Ευγενάκι!», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Όταν ήρθαν τα κορίτσια ήταν δυο κορίτσια μελαχρινά και μπερδευόταν ο κόσμος. Δεν ήξερε ποια είναι η Χριστίνα και νόμιζε ότι η μια είναι η άλλη. Φιλιά Χριστίνα», συμπλήρωσε έπειτα και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Πρέπει να ομολογήσω πόσο μου λείπει το γέλιο της».