MEGA: «Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς! Είμαστε καλά; Μην...» - Η αναφορά της Χρηστίδου στην Καινούργιου

«Δεν μου αρέσει να τα κάνω αυτά στον αέρα αλλά το λέω επειδή την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: «Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς! Είμαστε καλά; Μην...» - Η αναφορά της Χρηστίδου στην Καινούργιου

Στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ) θέλησε να απαντήσει η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της το πρωί του Σαββάτου 8/4, με την παρουσιάστρια συγκεκριμένα να αναφέρεται στις «κατηγορίες» της Κατερίνας περί εμμονής, με αφορμή μερικά ρεπορτάζ που έγιναν τις περασμένες μέρες για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ την δική του απάντηση).

Η Σίσσυ λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων πως από πλευράς τους όλα γίνονται με χιούμορ και πως πρέπει γενικά να σταματήσουμε να τα παίρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά και πως σε καμία περίπτωση δεν τις αρέσει να λύνονται αυτές οι παρεξηγήσεις μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα.

Όμως, όπως είπε, χρειάστηκε να το κάνει, μιας και η Κατερίνα Καινούργιου δεν απάνταγε στις κλήσεις της.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ, δηλαδή νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ αλλά όχι… και κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη… αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς.

Παιδιά, αισθάνομαι ότι έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά και βάζω και εμάς μέσα. Είμαστε καλά; Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε.

Μόλις πιάσαμε αυτό το θέμα, το διευκρινίσαμε στον αέρα, ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάνουμε πλάκα και ότι είναι μια χαρά μεταξύ τους. Μάλλον όχι τελικά. Είπα να το κάνουμε και λίγο θέμα, γιατί αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα, να το διευκρινίσουμε ότι όλο αυτό είναι για χαβαλέ.

Να πούμε βέβαια ότι αυτό το θέμα άνοιξε με αφορμή τη συνέντευξη που μας έδωσε η Χρύσλα στην εκπομπή. Δεν σκεφτήκαμε ότι επειδή είναι η ίδια εταιρία παραγωγής δεν ήταν σωστό να κάνουμε συνέντευξη στη Χρύσλα. Κι εσείς την άλλη μέρα δεν πήγατε κάτω απ’ το σπίτι της Ελένης 7 η ώρα το πρωί;

Εμένα δεν μου αρέσει να τα κάνω αυτά στον αέρα αλλά το λέω επειδή την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Παιδί μου, μου έχει θυμώσει; Μια πλάκα κάναμε. Δεν πειράζει, παιδιά, ορίστε η Κατερίνα που δεν μιλάει πουθενά θα μιλήσει στον Νίκο. Δουλίτσα να υπάρχει», είπε κλείνοντας Σίσσυ Χρηστίδου.