«Έχουμε συναντηθεί και...» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα 

Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε συναντηθεί και...» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/4 ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο ίδιος ρωτήθηκε για το unfollow που του έκανε στο Instagram η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποβολή της από το παιχνίδι (δείτε εδώ ποιους άλλους έσβησε), αποκαλύπτοντας μάλιστα πως συναντήθηκε τόσο με την Δαλάκα, όσο και με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο, που είναι και πολύ καλός του φίλος.

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα

«Συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Δαλάκα. Σας το ορκίζομαι δεν τη ρώτησα γιατί με έκανε unfollow. Έχουμε συναντηθεί, το αγόρι της είναι πολύ φίλος μου. Δεν τη ρώτησα για το unfollow, αλήθεια λέω. Όλα καλά..», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Το βίντεο του Στάθη Σχίζα με τον Νίκο Μπάρτζη

Μπορεί πριν λίγο καιρό να αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το Survivor all star, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας φαίνεται πως παρακολουθεί ακόμα το παιχνίδι, μιας και μιλά για αυτό τόσο μέσα από συνεντεύξεις του όσο και μέσα από τα social media.

Αυτό συνέβη μάλιστα και το μεσημέρι της Τρίτης 4/4, μιας και ο Στάθης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από την στιγμή που αγκαλιάζει στο συμβούλιο του νησιού τον Νίκο Μπάρτζη, με αφορμή την ανακοίνωση πως επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Ό,τι σου είχα πει τότε, σου λέω και τώρα... Περιμένω να σε ξανά αγκαλιάσω στο Γαλάτσι... Σήμερα στηρίζουμε τον Μπάρτζη μας όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά στο εν λόγω βίντεο, μιας και ο Νίκος είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Να υπενθυμίσουμε πως την Κυριακή 2/4 μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το ριάλιτι επιβίωσης και τα αγωνίσματα ασυλίας να προηγούνται. Πρώτη υποψήφια λοιπόν βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου - για ακόμη μια φορά - με την παίκτρια να καταρρέει εξαιτίας της αδικίας που νιώθει.

Το βράδυ της Δευτέρας 3/4 ανατροπή είχαμε ξανά στους υποψήφιους καθώς στον τάκο έπεσε εκτός του... Σπύρου Μαρτίκα και ο Νίκος Μπάρτζης.