«Με έχει αναλάβει ψυχολόγος! Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη» - Οι νέες αιχμές της Ασημίνας για το Survivor all star

«Θα βγω και θα τα πω όλα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με έχει αναλάβει ψυχολόγος! Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη» - Οι νέες αιχμές της Ασημίνας για το Survivor all star

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και την Πένυ Καβέτσου. μίλησε το πρωί του Σαββάτου 8/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φυσικά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο Survivor All star και τα εξώδικα που έχει στείλει.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως δεν έχει πληρωθεί και πως αυτό την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά.

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor all star

«Προσπαθώ να συνέλθω, είμαι απλήρωτη. Και το απλήρωτη ψυχολογικό είναι. Δεν έχω πάρει τα δεδουλευμένα μου κι επηρεάζονται κι οι γύρω μου γιατί το βράδυ εγώ μπορεί να κλαίω και να είμαι χάλια. Με έχει αναλάβει η ψυχολόγος. Έμεινα δέκα ημέρες σε ένα νοσοκομείο υπό κράτηση κι εμένα αυτό δεν μου έκανε καλό. Θα βγω και θα τα πω όλα. Όσοι έχουν βγει κι έχουν μιλήσει, έχουν πληρωθεί. Κάποιοι που έφυγαν για τον ίδιο λόγο με εμένα έχουν πληρωθεί κι εγώ δεν έχω πληρωθεί.

Έστειλα εξώδικο για να ρωτήσω αν μπορώ να πάω σε εκπομπή guest. Αυτή η κίνησή μου δείχνει σεβασμό. Αυτοί δεν έχουν σεβασμό. Μου απάντησαν κάθετα όχι. Το δεύτερο εξώδικο που έχω στείλει για τα λεφτά μου, δεν μου έχουν απαντήσει. Από εκεί φαίνεται ο άνθρωπος κι από εκεί φαίνονται όλοι. Αισθάνομαι δικαίωση, αλλά δεν είναι το θέμα μου ο Ατζούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τι έχει πει ο Χρήστος Δάντης για την Ασημίνα και τα εξώδκα στον Ατζούν

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο για την επαγγελματική τουπορεία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε την σύντροφο του, Ασημίνα και τα όσα συμβαίνουν με την παραγωγή του Survivor all star, την πορεία του στο χώρο, με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα, αλλά τοποθετήθηκε και για τον Γιώργο Θεοφάνους.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ήθελε να ζητήσει συγνώμη στον τραγουδιστή για κάτι που είχε συμβείσ το παρελθόν και ήταν αρκετά "χοντρό" (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Μεγάλωσα στην Καισαριανή. Το λαϊκό ηχεί στα αυτιά μου από παιδάκι, όσο κι αν το αρνήθηκα για να είμαι μέσα στη μόδα -γιατί τρώγαμε μπούλινγκ όσοι ακούγαμε λαϊκά, μας κράζανε. Προσπαθείς να αρέσεις στα κορίτσια όταν είσαι νέος και έπρεπε να ακούς συγκεκριμένα είδη μουσικής.

Αγαπάω και εκφράζομαι καλύτερα με το λαϊκό. Δεν κυνηγούσα να είμαι πρωταγωνιστής. Από τη σύνθεση δεν βγάζεις τόσα χρήματα εκτός αν είσαι ο Θεοδωράκης. Οι τραγουδιστές βγάζουν περισσότερα. Το τραγούδι ανήκει στον άνθρωπο που το έχει γράψει», ξεκίνησε να λέει ο Χρήστος Δάντης.

«Την πλήρη οικογένεια τη στερήθηκα γιατί ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου από 5 ετών Δεν θυμάμαι καν τον πατέρα μου. Έφυγε πάρα πού νωρίς για το εξωτερικό, στην Αμερική. Τον κυνήγησε η μητέρα μου νομικά γιατί η μοιχεία ήταν αδίκημα. Τον είδα τελευταία φορά 7 ετών και μετά μεγαλύτερος. Έβλεπα τον πατέρα μου μέσω του θείου μου. Γι’ αυτό παντρεύτηκα τόσες φορές. Ο γάμος είναι λαχείο. Ελπίζω να τα κάνω καλά με τα παιδιά μου.

Ο γιος μου ασχολήθηκε έναν χρόνο με την υποκριτική αλλά δεν του άρεσε γιατί είναι ταγμένος μουσικός. Τώρα είναι στη Νέα Υόρκη και εργάζεται και προσπαθεί να βρει την άκρη του», συμπλήρωσε. Δεν το περίμενα, ήταν κάτι που ήμουν ορκισμένος ότι δεν θα συμβεί, δεν ένιωθα έλξη για τόσο νεότερες γυναίκες. Ήταν η πρώτη φορά που το ένιωσα με τόσο μικρότερη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Ήταν αρκετά δύσκολο να εκδηλώσω τα συναισθήματά μου. Λίγο πολύ ζούμε μαζί», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Η Ασημίνα είναι πού πιο ώριμη από την ηλικία της οπότε τα βρίσκουμε. Τον γάμο τον έχουμε αφήσει πάρα πολύ στο φλου, δεν το έχουμε συζητήσει σοβαρά, τίποτα δεν αποκλείω. Δεν έχω σκεφτεί για 4ο παιδί. Έστειλε εξώδικο χθες για να ενημερώσει ότι θα παραστεί σε φιλανθρωπική εκπομπή και απάντησαν ότι “επιφυλασσόμεθα έναντι παντός δικαιώματος”. Μιλάω εκ μέρους της, το τι θα κάνω εγώ χωριστά από την Ασημίνα είναι δικό μου θέμα, σκοπεύω κι εγώ να κάνω κάποιες κινήσεις. Το όλο θέμα αφορά και εμένα γιατί τρώμε τα σκάγια οι σύντροφοι. Μου έχει σταθεί, είμαστε καιρό μαζί, έχει αποδείξει ότι αξίζει αυτή την αγάπη και την αφοσίωση», είπε κλείνοντας.