Survivor all star: Το νέο ''σπάσιμο'' του Ατζούν στην Ασημίνα - Απαντάει με 3ο εξώδικο η Χατζηανδρέου

Νέες εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Το νέο ''σπάσιμο'' του Ατζούν στην Ασημίνα - Απαντάει με 3ο εξώδικο η Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορεί να έχει αποβληθεί από το Survivor all star, ωστόσο ακόμα και σήμερα και ενώ έχουν περάσει αρκετές ημέρες από όταν αποχώρησε συνεχίζει να απασχολεί με το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει στείλει εξώδικα στην παραγωγή και μάλιστα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα έγινε γνωστό την Πέμπτη 6/4, πως την Τετάρτη 5/4 η πρώην παίκτρια είχε ραντεβού μέσω κλήσης με το Ατζούν Ιλιτζαλί και το διευθύνων σύμβουλό της Acun medya.

Η κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί που ενόχλησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το ρεπορτάζ της εκπομπής επιβεβαίωσε, πως η Ασημίνα 2 ώρες πριν από το ραντεβού ενημέρωσε, πως εκείνη θα είχε μαζί της και τη δικηγόρο της. Εν τέλει, την τελευταία στιγμή τη κλήση ακυρώθηκε από τη μεριά της παραγωγής με τη Χατζηανδρέου να απαντάει με ένα νέο, 3ο εξώδικο!

Νέα ''πυρά'' από την Ασημίνα στην παραγωγή του Ατζούν

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πιάστηκε από την κάμερα της εκπομπής ''Breakfast at star'', με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 6/4 αναφερόμενη αποκλειστικά στο Survivor all star και σε όσα συνέβησαν με την πολυπόθητη αποβολή της.

Η ίδια λοιπόν εξήγησε, πως δεν έχει πληρωθεί από την παραγωγή για την ώρα, καθώς δεν πρόκειται για κάποια απαγόρευση μιας και έχει γίνει γνωστό, πως οι αμοιβές θα δοθούν ακόμα και στα άτομα, που αποβλήθηκαν (δείτε εδώ το παρασκήνιο της γνωριμίας της με το Χρήστο Δάντη).

«Δεν έχω πάρει κάποια απάντηση από την παραγωγή, μόνο κάποια τηλέφωνα, αν και το πιο νόμιμο είναι νομίζω να απαντήσουν, όπως εγώ με έγγραφα. Δεν έχει συμβεί, δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος. Δεν υπάρχει όρος, που να λέει ότι δεν πληρώνεται κανείς, αν αποβληθεί», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.