Θηλάζει σε νυχάδικο - Το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό νουνίτο

Τον παίρνει κυριολεκτικά παντού μαζί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θηλάζει σε νυχάδικο - Το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό νουνίτο

Μια τελείως καινούργια καθημερινότητα βιώνει τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Τούνη, μιας και πλέον είναι μανούλα και απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο μονάκριβος γιος της, το ίδιο φυσικά του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η όμορφη επιχειρηματίας στην αρχή περιόρισε αρκετά τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις υποχρεώσεις της, ωστόσο πλέον δεν έχει την άνεση να το κάνει αυτό και για αυτόν τον λόγο λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι της.

Όμως, πάντα έχει μαζί το μωρό της και έχει αποδείξει σε τεράστιο βαθμό πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία κι πως ακόμα και μαμά να είσαι, αν θες μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Έτσι λοιπόν, μας έχει δείξει να τον παίρνει μαζί της από το γυμναστήριο μέχρι και την δουλειά της.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη που θηλάζει τον γιο της μέσα στο νυχάδικο

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/4, η Ιωάννα θέλησε να κάνει τα μποτέ της, για αυτόν τον λόγο πήρε τον μικρό μαζί και πήγαν να βάψουν νύχια! Μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου θηλάζει τον γιο της.

Τι συνέβη με τον γιο της πριν μερικές μέρες

Πίσω στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε αυτές τις μέρες με τον γιο της η Ιωάννα Τούνη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο από στις 29/3 είναι και πάλι στην Αθήνα, μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, εξαιτίας του ότι δεν έχει κάποια βοήθεια, παίρνει παντού μαζί της το μωρό, μέχρι και στο γυμναστήριο και έχει ήδη συνηθίσει τα πολλά πέρα δώθε, ακόμα και τις πτήσεις με το αεροπλάνο, που είναι αρκετά συχνές.

Ωστόσο, όπως ανέφερε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,ο μικρούλης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και όλο το βράδυ στο σπίτι.

«Αχ ηρεμία. Χριστέ μου τι ευτυχία είναι αυτή. Τι πάθανε τα αυτάκια μου, τι πάθανε τα χεράκια μου. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει το μωρό με τίποτα. Μέχρι και τώρα που κάνω αυτό εδώ το στόρι. Δεν ξέρω ποια σκύλα συμπεθέρα μου το μάτιαξε στην πτήση. Όλα καλά τώρα. Ιωάννα πάρε αναπνοές! Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

«Δύσκολη μέρα για τους νέους γονείς, αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη. Το Νουνίτο ξυπνάει ακόμη 6-10 φορές μέσα στο βράδυ, το θηλάζω και απλά θέλει πιπίλα», ανέφερε την ίδια στιγμή σε άλλο βίντεό της.