Λάμπει από ευτυχία - Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα αγκαλιά με τον 2 μηνών γιο της 

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Eleni Foureira
Instagram / Eleni Foureira

Μια εντελώς νέα καθημερινότητα διανύει η Ελένη Φουρέιρα μιας και πριν δύο μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά και απόλυτη φυσικά προτεραιότητα της ζωής της είναι ο γιος της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όμως προετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ έχει ξεκινήσει και πάλι την γυμναστική προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της. Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου, μας ξάφνιασε ευχάριστα μιας και είδαμε στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πήρε βίντεο κλήση τον κολλητό της φίλο και νονό του παιδιού της, έχοντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της.

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα αγκαλιά με τον 2 μηνών γιο της

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα αγκαλιά με τον 2 μηνών γιο της 

Η νέα ανάρτηση που είχε κάνει με το γιο της ανήμερα της γιορτής της γυναίκας

Ημέρα χαράς και γιορτής ήταν η Τρίτη 7/3 για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία βλέπει τη ζωή της να έχει αλλάξει τόσο πολύ από την ημέρα, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, μπαίνοντας και εκείνη με τη σειρά της στο club των μαμάδων.

Η τραγουδίστρια μάλιστα έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες (δείτε τις εδώ) για τα γενέθλιά της. Την Τετάρτη 8/3 δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τα γενέθλια της στο instagram, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές τους.

Ανάμεσα λοιπόν στις νέες αυτές φωτογραφίες ήταν και μία με την ίδια να κρατάει το χέρι του μωρού της, ενώ εκείνον φορούσε κορμάκι, που έγραφε ''Η μαμά μου και εγώ'', με τη Φουρέιρα να εύχεται με τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο σε όλες τις γυναίκες για τη σημερινή παγκόσμια γιορτή τους.

«07/03, Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας. Κάνατε την ημέρα μου τόσο ξεχωριστή! Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Νιώθω τόσο ευλογημένη», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Φουρέρα και γιος