«Είχε κλειδώσει την πόρτα και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται» - Η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η Μαγγίρα στα 19 της

Από άνθρωπο του χώρου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε κλειδώσει την πόρτα και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται» - Η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η Μαγγίρα στα 19 της

Το Σάββατο 8/4 η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά - δες'', με την ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για το πως μεγάλωσε τη μοναχοκόρη της, αλλά και για τη σεξουαλική κακοποίηση, που έχει δεχτεί.

Γενικότερα, έχουμε δει την ηθοποιό να μοιράζεται πολύ ανοιχτά, με τρόπο, που πολλές φορές σοκάρει περιστατικά τόσο από τη ζωή της, αλλά και από την καριέρα της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τις επιθανάτιες εμπειρίες της).

Η ίδια λοιπόν σόκαρε όταν μίλησε ξανά, αλλά αυτή τη φορά με λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση, που υπέστη όταν ήταν σε ηλικία 19 χρονών και μάλιστα τότε είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

Η δήλωση της Ματθίλδη Μαγγίρα για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

«Με έστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου στο ξενοδοχείο, να πάω για να δει αυτός τι θα κάνω, να μου πει αν είναι εντάξει ή δεν είναι εντάξει. Πάω εκεί και αρχίζει αυτός: «Τι καλή που είσαι, και τι ταλεντάκι είσαι» (όταν εγώ ήμουν 19). Αυτόματα θυμάμαι κοίταξα τη μπαλκονόπορτα και κάτω για να δω πόσο είναι το ύψος εάν χρειαστεί να πηδήξω.

Αυτός είχε κλειδώσει την πόρτα, δεν το είχα καταλάβει εε και κάποια στιγμή άρχισε να ξεντύνεται, να αυτοϊκανοποιείται, άρχισα να κλαίω. Ήθελα να φύγω, η πόρτα ήταν κλειδωμένη, κοίταγα το μπαλκόνι να πηδήξω. Αφού έγινε ότι όλο αυτό και του φώναζα «άνοιξε μου την πόρτα για να φύγω», με το που μου ανοίγει την πόρτα και φεύγω, πάω κατευθείαν στον πρόεδρο....», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.