Το έλυσαν στον αέρα του ''Σπίτι με το mega'' - Η χρόνια διαμάχη της Μελέτη με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ήταν άγνωστο στο κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το έλυσαν στον αέρα του ''Σπίτι με το mega'' - Η χρόνια διαμάχη της Μελέτη με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Το βράδυ του Σαββάτου 8/4 το «Σπίτι με το MEGA» και η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκαν δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, καθώς η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στις Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Και οι δύο τραγουδίστριες μας ταξιδεύουν μοναδικά σε μία μελωδική βραδιά, γεμάτη από τραγούδια που έχουν αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και έχουν συνοδεύσει σημαντικές στιγμές της ζωής μας!

Η άγνωστη παρεξήγηση της Ελεονώρα Μελέτη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Εκτός όμως από τις καλλιτέχνιδες είδαμε και πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κάθισε στον καναπέ και απήλαυσε τις ερμηνείες, που ακούστηκαν.

Τη στιγμή, που προλογίστηκε όμως έκανε γνωστό, πως όλα αυτά τα χρόνια εκείνη και η Ζουγανέλη έχουν μια άγνωστη διαφωνία! Ο λόγος; Ο τρόπος με τον οποίο γράφει η κάθε μία το όνομά της, μιας και έχουν το ίδιο.

Η Μελέτη λοιπόν, γράφει το Ελεονώρα με ''ο'' και μετά το ''ω'', ενώ η Ζουγανέλη από τη μεριά της κάνει το αντίστροφό με τις δύο σήμερα να γελούν με τη συγκεκριμένη εξιστόρηση (δείτε εδώ τον νέο φημολογούμενο σύντροφο της Ζουγανέλη).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη σχετικά με τις φήμες για τα προσωπικά της κόρης του

Οι φήμες, λοιπόν θέλουν σε σχέση τη Ζουγανέλη και το Νίκο Συρίγο, με τους δύο ωστόσο να μην έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει για την ώρα, όσα λέγονται για την προσωπική τους ζωή (δείτε εδώ αναλυτικά όσα λέγονται για το νέο ζευγάρι).

Η πρώτη δημόσια αντίδραση ήρθε λοιπόν την Πέμπτη 6/4 από τον πατέρα της τραγουδίστριας, Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο Breakfast at star μιλώντας για συγκεκριμένα για την κόρη του.

«Τώρα ακούστε κάτι, να είστε καλά, να κάνετε τη δουλειά σας, με ενοχλεί κάτι, που είναι αδιάκριτο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά. Είναι δυνατόν να μη μιλάω με την Ελεονώρα; Είναι παιδί μου...Κοιτάξτε, η Ελεονώρα είναι και πάει πάρα πολύ καλά», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.