«Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ, το...» - Η όλο νόημα ατάκα του Συρίγου μετά τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ζουγανέλη 

Τα πρόδωσε όλα με μια φράση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ, το...» - Η όλο νόημα ατάκα του Συρίγου μετά τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ζουγανέλη 

Την συνέντευξη που παραχώρησε χθες, 8/4, η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και την τρυφερή εξομολόγηση για τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε την εδώ) σχολίασαν το πρωί της Κυριακής 9/4 στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Μάλιστα, μετά το εν λόγω απόσπασμα, ο Νίκος Συρίγος θέλησε να εκφράσει τη γνώμη του και να συμφωνήσει με τα λεγόμενα της τραγουδίστριας, κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι πιο όμορφη από ποτέ» - Το σχόλιο του Συρίγου στη Ζουγανέλη 1 χρόνο πριν τις φήμες που τους θέλουν μαζί

Η όλο νόημα ατάκα του Νίκου Συρίγου μετά τις φήμες για τον έρωτα με την Ζουγανέλη

«Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ, το πότε θα ερωτευτείς, σε διαλέγει αυτός. Επίσης αυτό που λέει η Δέσποινα ότι όταν τα παιδιά μας είναι καλά, είμαστε και εμείς, οι χωρισμένοι. Δηλαδή ότι τα παιδιά μας είναι καλά με την επόμενη φάση της ζωής του γονέα, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γιατί έχουν χαλάσει σχέσεις κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, επειδή τα παιδιά σου δεν είναι καλά κι εσύ οφείλεις να τους εξηγήσεις πως πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα. Καταλαβαίνω απόλυτα τη Δέσποινα Βανδή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος.

Οι σπόντες που ακούστηκαν χθες 8/4 στην εκπομπή του MEGA για το ζευγάρι

Αρχικά, στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον συνεργάτη της, με αφορμή το screensaver του κινητού του, που της έκανε εντύπωση.

«Βλέπω τώρα ρε Νίκο το screensaver που έχεις, μπορώ να το δείξω; Τι μήνυμα είναι αυτό; Να το δείξω; Μην εκτεθούμε. Δείτε λίγο εδώ, την παραλία, τις πετρούλες. Είναι πολύ ωραίο wallpaper να έχεις αυτό και να σε ταξιδεύει. Έρχεται το καλοκαιράκι!» είπε η Σίσσυ , με τον Νίκο να αποκαλύπτει πως η φωτογραφία είναι από παραλία της Κρήτης.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, με αφορά την τηλεοπτική «κόντρα της» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως η εκπομπή Super Κατερίνα πήγε πρωί πρωί να βρει την Ελένη Βουλγαράκη, προκειμένου να την ρωτήσει για την σχέση Συρίγου - Ζουγανέλη.

«Εσείς την επόμενη μέρα δεν πήγατε κάτω από το σπίτι της Ελένης στις 7 η ώρα το πρωί;» ρώτησε η Σίσσυ , με την Ελένη Βουλγαράκη να της απαντάει «Ήρθαν στο ραδιόφωνο! Μα δεν το ήξερα, να χτενιζόμουν τουλάχιστον».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Γιατί το έπαιξαν, είπες κάτι;».

Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι δεν μιλάω… Άλλο θέμα αυτό!».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εμείς κάποια θέματα της εβδομάδας δεν μπορούμε να τα παίξουμε, όπως καταλάβατε, οπότε θα παίξουμε των άλλων» απάντησε η παρουσιάστρια. Αμέσως τότε επικράτησε αμηχανία και αμέσως μετά έβαλαν όλοι τα γέλια.