Survivor all star: «Είναι ένας παίκτης που...» - Η απάντηση της Ευρυδίκης για το αν ο Βασάλος twittάρει από τον Άγιο Δομίνικο

"Ξεφτίλισε" και την Σκαφίδα μετά το βίντεο που την δείχνει να τρώει κρυφά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star: «Είναι ένας παίκτης που...» - Η απάντηση της Ευρυδίκης για το αν ο Βασάλος twittάρει από τον Άγιο Δομίνικο

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε σήμερα, Κυριακή 9/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία φυσικά αναφέρθηκε φυσικά σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στο Survivor All Star, από το οποίο αποχώρησε πριν λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το Survivor all star

Αρχικά, λοιπόν, μίλησε για τον Γιωρίκα Πιλίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά δεν έχουν μιλήσει ακόμα. «Παίζεις με κάποιους κανόνες. Όταν τους ξεπερνάς, αποβάλλεσαι», πρόσθεσε.

«Δεν γνωρίζω ποιος έκλεψε πράγματα από το σπίτι του Ατζούν, δεν ήμουν παρούσα σε αυτό το γεγονός», συμπλήρωσε. Αναφορικά με το αν έχει twitter ο Κωνσταντίνος Βασάλος και γράφει από τον Άγιο Δομίνικο, είπε: «Δεν ανέφερα ποτέ το όνομά του, είπα απλά ότι είναι παίκτης με χιούμορ».

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στην Αφροδίτη Σκαφίδα με αφορμή το βίντεο που διέρρευσε και τη δείχνει να παίρνει φαγητό από λόκαλ και να τρώει στέλνοντας μάλιστα τα φιλιά της (δείτε το εδώ).

«Τώρα έκλεψε εκείνη και δεν ανοίγει ρουθούνι. Κατάλαβες τι γίνεται; Επειδή σε αυτά τα παιχνίδια λίγο ή πολύ όλοι κάνουν παραβάσεις, μην μιλάς, μην κουνάς το χέρι στο διπλανό σου. Άστο. Έχω δει χαρακτήρες να είναι άλλοι μπροστά και άλλοι πίσω από τις κάμερες, που έχουν πει θα αποχωρήσω αλλά τελικά μένουν. Εκεί μέσα είναι το θέατρο του παραλόγου».

Επεσήμανε ακόμη ότι δεν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν μετάνιωσα που πήγα στο Survivor. Δεν μετανιώνω γενικά για τις επιλογές μου. Όλα είναι ένα δίδαγμα. Πέρσι ήταν τέλεια, φέτος χάλια, είναι όντως ανθρωποφαγικό».