J2US: «Εξήγησε του διαόλου...» - Τα νέα ''καρφιά'' της Δρούτσα στη Δέσποινα Βανδή μετά την on air διαφωνία τους

«Απαντώ μόνο όταν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Εξήγησε του διαόλου...» - Τα νέα ''καρφιά'' της Δρούτσα στη Δέσποινα Βανδή μετά την on air διαφωνία τους

Η Εύη Δρούτσα και η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 8/4 αρπάχτηκαν οn air στο J2US, με τη στιχουργό να ενοχλείται έντονα με την κριτική, που δέχτηκε από την τραγουδίστρια (δείτε εδώ όλο το σκηνικό με τις δύο κυρίες).

Με τη σειρά της λοιπόν, η Δρούτσα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' την Κυριακή 9/4 με την ίδια να σχολιάζει τι ήταν αυτό, που την ενόχλησε και γιατί απάντησε έτσι στη Βανδή.

Μαζί με τη Δρούτσα το λόγο πήρε και ο παρτενέρ της, Βο με τον ίδιο να προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισορροπία, καθώς είναι γνωστό, πως η Εύη είναι χείμαρρος στις δηλώσεις της!

Η απάντηση της Εύης Δρούτσα για την on air κόντρα της με τη Δέσποινα Βανδή

«Εδώ είναι ένα παιχνίδι...Σκέψου να βγει ένας τραγουδιστής, που εγώ δεν πάω και για τραγουδιστής και να του λες συνέχεια έχει αστάθεια! Εξήγησέ του του διάολου τι είναι αστάθεια...όταν λέτε κάτι πρέπει να το εξηξγείτε», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα.

Η ατάκα της Δρούτσα που είχε αποστομώσει τους κριτές του J2US

Στο (18/2) επεισόδιο του J2US είχαμε δει αρκετά ωραία πράγματα, πρώτα απ' όλα η επική έναρξη του Νίκου Κοκλώνη (δείτε την εδώ) καθώς ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια ήταν η Εύη Δρούτσα, που συνοδευόταν από τον Bo. Οι δυο τους κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την επιτυχία «Όλα σου τα καταλογίζω».

Ωστόσο, η δημοφιλής στιχουργός έχασε περισσότερες από μία φορές τα λόγια της, ενώ ο παρτενέρ της προσπαθούσε με χαμόγελο να δώσει συνέχεια στο κομμάτι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του νέου ζευγαριού, η Εύη Δρούτσα θέλησε να «πειράξει» την αγαπημένη της φίλη, Καίτη Γαρμπή προτού καν καλησπερίσει τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή του σόου. «Καίτη, γιατί δεν ήρθες να με βοηθήσεις; Βλέπεις ότι έχω χάσει τα λόγια και κάθεσαι; Ντροπή σου! Ντροπή της».

«Να βλέπει ότι ξεχνάω τα λόγια και να κάθεται; Και με κοιτάει; Είναι ντροπή! Η Καίτη, ναι, ποιος άλλος», είχε πει με αιχμηρό χιούμορ η Εύη Δρούτσα.