«Το παιδάκι μας είναι αγγελάκι...» - Η 1η ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση μετά την ανακοίνωση της αποβολής της

«Ο θεός μας έστειλε ένα σποράκι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το παιδάκι μας είναι αγγελάκι...» - Η 1η ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση μετά την ανακοίνωση της αποβολής της

Μέσα από ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκαναν γνωστό το βράδυ της Κυριακής 9/4, πως το ζευγάρι αφενός θα γινόταν για πρώτη φορά γονείς με τη γυναίκα να είναι έγκυος και αφετέρου γνωστοποίησαν, πως απέβαλε.

Τα δυσάρεστα αρχικά τα μάθαμε από τον καλλιτέχνη, ωστόσο στη συνέχεια και η Ιλάειρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media, λίγο μετά από την ανακοίνωση της αποβολής της.

Από το βίντεο και μόνο, που δημοσιεύτηκε βλέπουμε, πως η Ζήση είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, καθώς ήθελε πολύ να γίνει μανούλα...στη συνέχεια όμως με το post της θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τον άντρα της για την όλη στήριξη (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση του Μαυρίκιου για την αποβολή).

Η πρώτη ανάρτηση της Ιλαείρας Ζήση μετά την ανακοίνωση της αποβολής της

«Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που ήταν δίπλα μου σε όλα τα όμορφα και τα δύσκολα . Όπως και η οικογένειες μας . Μαζί σε όλα . Όταν μου κρατάς το χέρι δεν φοβάμαι τίποτα .
Σ ´ αγαπώ», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.

Η φοβία του ζευγαριού με το κομμάτι της εγκυμοσύνης

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark, που μεταξύ άλλων μίλησαν και για την εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express, που είχαν λάβει μέρος, αλλά και για το κομμάτι της απόκτησης ενός παιδιού!

Όπως ανέφεραν, το κύριος λόγος που αποχώρησαν ήταν προσωπικός, αφού η Ιλάειρα φοβόταν πως θα κολλήσει κάτι και δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά.

«Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά», είχε εξομολογηθεί ο Μαυρίκιος.