«Μου έσκισε το μπούστο από τα νεύρα του» - Ο σύντροφος που κακοποίησε την Έφη Θώδη και η αντίδρασή της

«Μου είχαν ρίξει χαστούκι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έφη Θώδη παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' με την ίδια να μιλάει ανοιχτά για τους ερωτικούς συντρόφους του παρελθόν της, αλλά και για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα της.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα μάλιστα μίλησε στο συγκεκριμένο περιοδικό για ένα αρκετά ευαίσθητο θέμα, με την ίδια να απαντάει στα δημοσιεύματα, που την ήθελαν να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο (δείτε εδώ την απάντηση).

Εξίσου αποκαλυπτική ήταν η Έφη Θώδη και με το κομμάτι της σεξουαλικής κακοποίησης αλλά και της ζήλειας, που παραδέχτηκε, πως έχει δεχτεί από σύντροφό της και μάλιστα σε ακραίο βαθμό.

H αποκάλυψη της Έφης Θώδη για το κομμάτι της σεξουαλικής κακοποίησης

Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Όταν είσαι μια ωραία γυναίκα, πάντα θα έχειε παρενολήσεις. Αν γυρίσω τον χρόνο και αρχίσω να κυνηγάω τον έναν και τον άλλον, είναι δώρο άδωρο. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα. Οι άντρες πρέπει να είναι κυνηγοί, αλλά όχι βιαστές.

Υπήρξε κάποιος που σας έφερε σε δύσκολη θέση;
Με περικύκλωναν όλοι, αλλά εγώ κρατούσα τη θέση μου. Εάν δεν θέλει και η γυναίκα, δεν νομίζω ότι με το ζόρι μπορεί να το κάνει ένας άντρας. Εκτός αν η γυναίκα είναι μικρή και αδύναμη και ο άντρας έχει τόσες δυνάμεις που να την βάλει κάτω.

Σας ζήλευαν οι σύντροφοί σας;

Είχα πολλές ζήλιες.Ένας που είχα κάποτε, μου έσκισε το μπούστο από τα νεύρα του. «Τι είναι αυτό που φοράς;» με ρώτησε και το έπιασε και το έκανε μαντήλι. Με ζήλευε πολύ και χώρισα. Δεν αντέχεται η ζήλια, γιατί φέρνει γκρίνιες και πολλά.

Υπήρξε σύντροφος που σήκωσε το χέρι του πάνω σας;

Ναι στο παρελθόν, σήκωσαν. Μου είχαν ρίξει χαστούκι. Όταν σήκωναν το χέρι τους όμως, μετά από λίγο έφευγα. Δεν διορθώνονται αυτές οι συμπεριφορές. Όποιοι σηκώνουν το χέρι τους και έχουν αυτό το ελάττωμα, δεν διορθώνονται. Δεν είναι ωραίο να σε χτυπάει ο άντρας. Καλύτερα να είσαι μόνη ή να βρεις κάποιον που δεν το κάνει.

Έφη Θώδη