Survivor all star: «Αν η Ελευθερία είχε σχέση με τον Μάριο θα ήταν...» - Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για την Ελευθερίου

«Τώρα, σαν ζευγάρι, εγώ δεν το ήξερα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Αν η Ελευθερία είχε σχέση με τον Μάριο θα ήταν...» - Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για την Ελευθερίου

Το βράδυ της Κυριακής (9/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης μιλώντας στην εκπομπή του Open, αναφέρθηκε στο Survivor all star και τα όσα συμβαίνουν φέτος, το σκάνδαλο της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο, όπως και πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ τα λόγια του), αλλά έκανε λόγο και για την συνεργασία του με την Κύπρια τραγουδίστρια.

Τα σχόλια του Πάνου Καλίδη για την Ελευθερίου και τον Πρίαμο στο Survivor all star

«Από τα μηνύματα που παίρνω από τα social μου λένε ότι έμαθαν έναν Καλίδη χαμηλό τόνων και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με λογική. Η αποχώρησή μου σχολιάστηκε θετικά για τον κόσμο γιατί έδειξα ότι δεν είμαι εκεί για κάποιο λόγο. Πήγα ένα πρωί στον Λιανό και του είπα ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι στην ομάδα μου. Έμεινα μέσα τρεις μήνες. Ο οργανισμός μηδενίζει και γίνεσαι άλλος. Είχα φτάσει σε σημείο να κοντράρω τους πιο δυνατούς παίκτες. Είχα γίνει παιδαρέλι.

Μέναμε τρεις φορές την εβδομάδα στην παραλία για το ριάλιτι. Το πρόχειρο κατάλυμα ήταν στις εγκαταστάσεις που είχε ο Acun. Το Έξαθλον μας πρόσφερε πολύ σκουπίδι και τρώγαμε!

Δεν μου άρεσε η επίθεση με τον Μάριο και την Ελευθερία. Είχαν ακουστεί πράγματα για την πρώην σχέση της με τον Μάριο. Δεν ήξερα ότι ήταν σε εξέλιξη. Αν ήταν σε σχέση θα ήταν πάρα πολύ σύντομο. Η γνωριμία τους είναι παλαιότερη! Σαν ζευγάρι δεν το ήξερα αλλά νομίζω ήταν το τελευταίο 1.5 μήνα. Σίγουρα ήταν κάτι προσβλητικό για την Ελευθερία.

Αλλά μόλις μπήκε τα έβγαλε όλα στην επιφάνεια και ζήτησε εξηγήσεις. Εγώ σαν Καλίδης δεν θα είχα ασχοληθεί καν. Σε ένα Q μου θα έκανα τα παράπονά μου! Δεν θα έλυνα τις διαφορές μου μπροστά στην κάμερα. Μπήκα με ψυχολογικά στο παιχνίδι. Η δουλειά μου ήταν αγχωτική και μπήκα για να ξεφύγω από όλα αυτά!», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής και τους τραγουδιού, αλλά και την ζαχαροπλαστικής.

«Μέχρι τα 19 μου ήθελα να γίνω ζαχαροπλάστης και μάλιστα είχα ως πλάνο να ανοίξω ζαχαροπλαστείο», υποστήριξε ο τραγουδιστής.