«Να αγαπάτε για να σας αγαπάνε» - Ανακοίνωσε το τέλος της από το ForMedia TV η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Τα τελευταία της λόγια στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να αγαπάτε για να σας αγαπάνε» - Ανακοίνωσε το τέλος της από το ForMedia TV η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Την αποχώρηση της από το τηλεοπτικό σταθμό ForMediaTv έπειτα από 10 μήνες συνεργασίας, ανακοίνωσε χθες 9/4 η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο από το πλατό της εκπομπής της "Όλα εδώ" τους τηλεθεατές της.

Πρόκειται για ένα νέο κανάλι που βρίσκεται στην Θεσσαλία και η παρουσιάστρια αρχικά όταν ξεκινούσε η συνεργασία τους, δήλωνε μεγάλη χαρά για το νέο της αυτό ξεκίνημα.

Το "αντίο" της Κόσιαβα στο κανάλι

«Και ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε. Σε όλες τις μεγάλες σχέσεις, σε όλες τις μεγάλες αγάπες, σε όλους τους μεγάλους έρωτας, υπάρχει και ο αποχαιρετισμός. Και σε όλες τις δουλειές γιατί έχουμε περάσει από όλα τα κανάλια τα πανελλαδικά και είχαμε την μεγάλη χαρά να είμαστε στα γεννητούρια ενός νέους καναλιού στην Θεσσαλία», ήταν τα τελευταία λόγια της Τζωρτζέλας Κόσιαβα, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει να αναφέρουν πως έφυγε από το κανάλι για οικογενειακούς λόγους.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της, είχε μιλήσει με πολύ αρνητικά λόγια για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Τι έλεγα στην αρχή της συνεργασίας της με το κανάλι

«Είναι ένα καινούριο πόστο, μία καινούρια θέση. Αυτή εκπομπή θα έχει τα πάντα. Θα έχει ενημέρωση, θα έχει ψυχαγωγία, θα έχει επικαιρότητα. Είναι στη Λάρισα. Θα είμαι εκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα Σαββατοκύριακα θα έρχομαι εδώ στην οικογένειά μου. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, κάναμε αρκετές συζητήσεις μέσα στην οικογένεια και με τον άντρα μου και με την κόρη μου. Το καλοκαίρι θα έρθει μαζί μου, τον χειμώνα θα είναι εδώ πέρα. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε», είχε πει.

«Με την Ελένη Τσολάκη έχω επικοινωνία και ήθελα να ξανασυνεργαστώ, απλά δεν μας αφήσανε. Τα κορίτσια σωθήκανε γιατί είχανε κάνει συμβόλαιο και μπράβο τους. Φέρθηκαν έξυπνα».