Μπούκαρε στο θέατρο η Σταυροπούλου χωρίς ίχνος μακιγιάζ: «Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξεκαρδίστηκε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μπούκαρε στο θέατρο η Σταυροπούλου χωρίς ίχνος μακιγιάζ: «Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη»

Το μεσημέρι της Κυριακής (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη του, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή του Star, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του πορείοα στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφέρθηκε στην τόσα χρόνια σχέση και φιλία που τον ενώνει με την Βίκυ Σταυροπούλου, παρά τους τσακωμούς που έχουν γίνει μεταξύ τους, την επικοινωνία και το δέσιμο που έχει με την κόρης, Δανάη Μπάρκα, αλλά αποκάλυψε και το πράγμα που θέλει περισσότερο στην ζωή του τον τελευταίο καιρό.

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά, δεν μπορούσε να μην δώσει την δική της πινελιά, εισβάλοντας μέσα στο θέατρο, οπυ γινόταν η συνέντευξη του ηθοποιού, και όπως με την φάρσα του Νίκου Κοκλώνη (δείτε την εδώ) έτσι έκανε και με τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του Χατζηπαναγιώτη και η φάρσα της Σταυροπούλου

«Από μικρός είχα πολλή περιέργεια, γι’ αυτό κι έγινα ηθοποιός. Ήθελα να τα βλέπω και να τα μαθαίνω όλα. Αυτός είναι και ο λόγος που μου άρεσαν τα ταξίδια. Και στη ζωή μου το είχα αυτό. Ήθελα να εξερευνήσω και να μάθω τα πάντα. Νομίζω ότι σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τα κατάφερα. Την έχω πατήσει πολλές φορές εξαιτίας της περιέργειάς μου, αλλά δε με χάλασε.

Τα τελευταία χρόνια μου λείπει πολύ το ραχάτι. Μου αρέσει πάρα πολύ και το εκτιμώ πολύ. Αυτή είναι η αιτία που τα τελευταία χρόνια δε βγαίνω. Προτιμώ μετά το θέατρο να πάω στο θέατρο να ραχατέψω. Ότι με πιέζει στη ζωή μου προσπαθώ να μην το κάνω και είναι κάτι που έχω ακολουθήσει μέχρι τώρα στη ζωή μου. Όταν πιέζομαι από κάτι, απλώς δεν το κάνω», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Τσακωνόμαστε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάνω στη δουλειά. Απολαμβάνω την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή. Από εκεί και πέρα καβγάδες», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί με τρομερό μυαλό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ένα παιδί πολύ αισιόδοξο, μου λέει μία κουβέντα και φωτίζει το κεφάλι μου», συμπλήρωσε για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα.

Αμέσως μετά μπούκαρε στην σκηνή του θεάτρου η Βίκυ Σταυροπούλου, φωνάζοντας του «Αγοράκι μου, αγάπη μου. Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη. Γεια σας αγόρια. Μην φύγεις» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.