Τραγουδούσε 1ο τραπέζι πίστα με πολύ πόνο - Η έξοδος του Δημητρίου μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Ζουγανέλη με το Συρίγο (Bίντεο)

Τα ''έσπασε'' στα μπουζούκια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα σχέση φαίνεται, πως θα μας απασχολήσει στο μέλλον μιας και λέγεται και γράφεται πολύ έντονα, πως η Ελεονώρας Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος αποτελούν ένα από τα νέα ζευγάρια της showbiz λίγο μετά το χωρισμό της τραγουδίστριας με το Σπύρο Δημητρίου.

Τόσο ο δημοσιογράφος όσο και η τραγουδίστρια δεν έχουν επιβεβαιώσει για την ώρα το ειδύλλιο, ωστόσο όλα δείχνουν, πως στο άμεσο μέλλον θα μας πουν και εκείνοι με τη σειρά τους τα ευχάριστα (δείτε εδώ τα πειράγματα, που δέχτηκε ο Συρίγος μετά τις φήμες, που κυκλοφόρησαν).

Τα νυχτοπερπατήματα του Σπύρου Δημητρίου μετά τις φημολογίες για νέα σχέση της Ζουγανέλη

Παράλληλα με τους δύο προαναφερθέντες φαίνεται, πως θα μας απασχολήσει και ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, με τον οποίο έχει πάρει διαζύγιο η Ελεονώρα. Ο ίδιος όσο κυκλοφορούν οι φήμες τα έσπασε στα μπουζούκια και στο Θέμη Αδαμαντίδη, με το Πρωινό να προβάλλει αποκλειστικό βίντεο τη Δευτέρα 10/4.

H πρώτη αντίδραση του Συρίγου για την σχέση του με την Ζουγανέλη

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν τον Νίκο Συρίγο έξω από το κανάλι και τον ρώτησαν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Παιδιά λίγο βιάζομαι, πρέπει να πάω να πάρω την κόρη μου. Καλή Ανάσταση σε όλους, ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά που κάνετε, με περιμένει η κόρη μου. Να είστε καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος και έφυγε χωρίς ούτε να διαψεύσει ούτε και να επιβεβαιώσει το γεγονός.