Φεύγει η Καγιά και έρχεται η... - Η φημολογούμενη αντικαταστάτρια για το Shopping Star

Έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φεύγει η Καγιά και έρχεται η... - Η φημολογούμενη αντικαταστάτρια για το Shopping Star

Ο κακός χαμός γίνεται με την απόφαση της Βίκυ Καγιά, να αποχωρήσει από το κανάλι του STAR και το Shopping star, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής, η παρουσιάστρια δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της, διότι μετά από μερικά από τα πολλά ραντεβού, που έκαναν και συμπέραιναν πως δεν μπορούν να τα βρουν.

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά μετά από 7 χρόνια συνεργασίες με το Star δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία της. Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού που δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία. Ξέρουμε ότι το GNTM δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το STAR διατηρεί τα δικαιώματα όμως η παραγωγή έχει αποφασίσει να βάλει το project στο ψυγείο, να το ξεκουράσει όπως λέμε», ανέφεραν - δείτε εδώ το βίντεο.

Μετά από όλα αυτά, όμως το κανάλι Κάτω Κηφισιάς ξεκίνησε να ψάχνει την αντικαταστάτρια του μοντέλου και οι επιλογές είναι αρκετές.

Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star

Ο λόγος για την... Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Super Κατερίνα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τα πρώτα ονόματα, που προτάθηκαν για να βρίσκεται στην καρέκλα του shopping star.

«Θα βάλω ένα ερωτηματικό. Ακούστηκε και γράφτηκε ότι είχε ένα ραντεβού και είχε μια μεγάλη διαφωνία. Το κανάλι το διαψεύδει και ότι έχουν καλές σχέσεις. Την Τρίτη είχαμε πει ότι συζητούσε για το Shopping Star και κάποιο άλλο πρότζεκτ που δεν ακούγονται. Για να κυκλοφορούν αυτές οι φήμες, υπάρχουν διαφωνίες και αυτό που λέει το STAR θα δώσουν απαντήσεις για το μέλλον της στο τέλος του συμβολαίου της. Στο τελειωτικό ραντεβού υπήρχαν όροι που δεν ικανοποιήθηκαν.

Εάν υπάρχει διαζύγιο είναι συναινετικό. Είχε ακουστεί ότι τη θέση της θα πάρει η Ζενεβιέβ αλλά μου είπαν από το STAR “μας έχεις τόσο προβλέψιμους;”. Θα υπάρχει άτομο που είναι από το χώρο της μόδας αλλά δεν είναι από τα ονόματα που ακούγονται», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.