«Είχα ένα...» - Η Βάνα Μπάρμπα ''έσπασε'' τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η διαδικασίες, που περνάει με τις θεραπείες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχα ένα...» - Η Βάνα Μπάρμπα ''έσπασε'' τη σιωπή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Βάνα Μπάρμπα πρόσφατα έκανε μια άγνωστη στο κοινό αποκάλυψη, με την ίδια να αναφέρει ανοιχτά, πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την αναγκάζει να ταξιδεύει στην Ιταλία με σκοπό να το αντιμετωπίσει.

Για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, που της συμβαίνει, ωστόσο όπως έχει εξηγήσει η ίδια η ηθοποιός είναι στη φάση, που προσπαθεί να το διαχειριστεί!

Μέσα από μία νέα συνέντευξη, που παραχώρησε η Μπάρμπα τη Δευτέρα 10/4 στο Πρωινό περιέγραψε τη διαδικασία, που πέρασε μέχρι να μάθει για το πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη της ανησυχία σχετικά με αυτό (δείτε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της).

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία μου, το οποίο με έκανε είμαι λίγο, να πρέπει να ηρεμώ, να μη νιώθω στρες. Θέλω να νιώθω καλά, γαλήνια. Κάνω κάποιες θεραπείες, ανοσοθεραπείες. Εντάξει, είναι μια δοκιμασία, που περνάει όλος ο κόσμος, θα περάσει, πιστεύω θα περάσει. Καταρχάς είμαι υπέρ της πρόσληψης, δεύτερον
πιστεύω, ότι πολύ σημαντική η κόπωση, αν δεν είναι ψυχική, το σώμα μιλάει, μας φωνάζει βοήθεια.

Το πρώτο πράγμα, που σκέφτηκα ήταν η οικογένεια, το παιδί πάνω από όλα και τη μάνα, τον πατέρα. Αυτά τα τρία άτομα είναι τα πιο σημαντικά. Και αμέσως μετά το θεό, την πίστη. Δε φοβάμαι, γιατί πιστεύω ότι όσο μεγαλώνεις πρέπει να εξοικειώνεσαι με το θάνατο και τις αρρώστιες, αλλά από εκεί και πέρα εντάξει, έχω μάθει να είμαι αγωνίστρια στη ζωή μου», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Η πρώτη της αναφορά στο πρόβλημα υγείας της

Στην Ιταλία είχε βρεθεί η Βάνα Μπάρμπα λόγω της υγείας της. Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός επισκέφθηκε την Ρώμη για ιατρικούς λόγους, συνοδεία της κόρης της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα και απόφαση.

Έχοντας επιστρέψει λοιπόν, βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση όπου την συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και την ρώτησαν για την υγεία της. Τι συμβαίνει και αν είναι καλά.

«Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω ότι θα περάσουν όλα, θα ‘ναι περαστικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να μη στρεσαριζόμαστε πολύ και να μη στεναχωριόμαστε», ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα με το που ρωτήθηκε για την υγεία της.

«Τώρα που έμαθαν και άκουσαν για την αρρώστια μου, είδα την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά αυτό το sex symbol, έλεος. Τόσα νέα, όμορφα κορίτσια υπάρχουν. Κάθε πράγμα στην εποχή του», σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις της.