«Αυτή ήταν η διάγνωση» - Η επίσκεψη του Σταμάτη Σπανουδάκη σε ψυχίατρο σε ηλικία 12 ετών

Ο λόγος, που επισκέφτηκε τόσο μικρός το συγκεκριμένο γιατρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτή ήταν η διάγνωση» - Η επίσκεψη του Σταμάτη Σπανουδάκη σε ψυχίατρο σε ηλικία 12 ετών

Την Κυριακή 9/4 ο Σταμάτης Σπανουδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Τετ - α - τετ με τον ίδιο να μιλάει με μεγάλη ειλικρίνεια για πολλά κομμάτια της ζωής του, που μάλιστα δεν είναι τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό!

Ο μουσικός έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίστη του στο θεό, τον οποίο και συνάντησε με το πέρασμα των χρόνων. Σήμερα πιστεύει πολύ και μάλιστα είχε κάνει μια δήλωση, που είχε συζητηθεί έντονα (δείτε την εδώ).

Αυτό ωστόσο, που αποκάλυψε στη συγκεκριμένη συνέντευξη και σίγουρα προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός, πως ο Σπανουδάκης έχει επισκεφτεί ψυχίατρο σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, όταν μάλιστα ήταν 12 ετών.

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Σπανουδάκη για την επίσκεψη του σε ψυχιατρείο

«Σε ηλικία 12 ετών η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο, δεν ήμουν καλά με όλα αυτά μέσα μου ένιωθα, πως δεν ταίριαζα πουθενά...Η ψυχίατρος, λοιπόν είπε πως: «Το παιδί αυτό έχει το άγχος του θανάτου». Αυτή ήταν η διάγνωση.

Δεν ήταν τίποτα. Αν και σε τσακίζει, δεν ήταν τίποτα φοβερό παρά οι άνθρωποι που φοβούνται το σούρουπο ή οι άνθρωποι που μόλις βραδιάσει θέλουν να βγουν...για να μην μείνουν μόνοι. Αυτό είναι στην ουσία! Δε θέλουν να μένουν μόνοι και δεν θέλουν να είναι ενώπιος ενωπίω. Αυτό με κυνήγησε σε όλη μου την ζωή και πάντα έψαχνα κάτι...», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Η βραδινή του έξοδος με τη Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές περσόνες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε δώσει το παρόν στα Ποσειδώνια 2022, μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Σταμάτη Σπανουδάκη.

Η Ρούλα Κορομηλά επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μπλουζάκι με διαφάνεια, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έδωσε και στο μακιγιάζ της (δείτε το εδώ με λεπτομέρεια).

«Με τον καλύτερο σύνοδο, Σταμάτη Σπανουδάκη σε μια όμορφη βραδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά Σταμάτης Σπανουδάκης