«Του είπα θα με αφήσεις με αυτά τα χάλια της μούρης; και μου λέει ναι» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Πλουμιδάκη

«Το συναίσθημα που έχω εδώ και δύο χρόνια είναι τρομακτικός φόβος, δεν έχω φοβηθεί ποτέ μου τόσο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Του είπα θα με αφήσεις με αυτά τα χάλια της μούρης; και μου λέει ναι» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Πλουμιδάκη

Από την ημέρα που έγινε γνωστός ο γολγοθάς που βίωσε η Κατερίνα Πλουμιδάκη, έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ. Η συγγραφέας μετά από παρότρυνση γιατρού να βγάλει το υλικό που είχε προσθέσει στα χείλη της, κατέληξε να δίνει "μάχη" για τη ζωή της.

Το πάνω χείλος της μετά το χειρουργείο που έκανε σάπισε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει. Σήμερα, "κυνηγάει" δικαστικά τον εν λόγω γιατρό που την έφτασε στο σημείο να μην έχει πλέον αίσθηση του πάνω χείλους της, καθώς της έβγαλε ολόκληρο τον μυ.

Οι εικόνες μετά το χειρουργείο μάλιστα είναι σκληρές (δείτε τες εδώ), ενώ τα λόγια της για τα όσα έζησε προκαλούν τεράστιο σοκ.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Πλουμιδάκη

«Δεν έχω αρκετό άνοιγμα στόματος και από τη δεξιά πλευρά λείπει 30% με 40% του ιστού. Μπορώ να μιλάω κανονικά, απλά όχι εκφραστικά, να γελάσω δεν μπορώ με τίποτα. Να πω στα κορίτσια να προσέξτε και στην ουσία δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Έκανα μια ένεση πριν τριάντα χρόνια και τίποτα άλλο. Δυστυχώς για πολύ κακή μου τύχη, βρέθηκε ένας Έλληνας γιατρός ο οποίος μου είπε να το βγάλω. Τον γνωρίζαμε με τον άντρα μου στο Κολοράντο, με το που γνωριστήκαμε με ρώτησε τι έχω κάνει στα χείλη μου και επειδή με ενοχλούσαν, αμέσως αισθάνθηκα άσχημα και μετά θεώρησα τύχη που έπεσα πάνω του.

Την πρώτη εβδομάδα δεν είχα καλή επούλωση και μου έλεγε να πάρω βιταμίνες. Μου είχε πει ότι έχω αργή ανάρρωση. Όταν είδε το νεκρό δέρμα, μου είπε ότι είχαμε μια επιπλοκή, αλλά θα επανέλθει. Έκανα 7 χειρουργεία με τον ίδιο γιατρό. Μετά από εκεί άρχισε ο Γολγοθάς. Το συναίσθημα που έχω εδώ και δύο χρόνια είναι τρομακτικός φόβος, δεν έχω φοβηθεί ποτέ μου τόσο.

Κάποια στιγμή με παίρνει ο γιατρός και μου λέει πως δεν μπορεί να μου παρέχει τις υπηρεσίες του άλλο και εγώ του απάντησα “θέλεις να μου πεις ότι θα με αφήσεις με αυτά τα χάλια της μούρης” και μου λέει ένα πανηγυρικό στα αγγλικά να. Είχα φουλ κατάθλιψη, Αρρώστησα ψυχικά», εξομολογήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Πολύ πρόσφατα αποφάσισα να κινηθώ νομικά», αποκάλυψε.