Μαρία Αντωνά: «Ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας ξεφτιλίσουν» - Μίλησε ανοιχτά για το viral πλάνο στον τελικό του Survivor

«Μιλάμε τώρα για έναν τρομερά επιδεικτικό τρόπο απαξίωση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας ξεφτιλίσουν» - Μίλησε ανοιχτά για το viral πλάνο στον τελικό του Survivor

Την συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, στην οποία συμμετέχει και η μέλλουσα σύζυγος του Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι λοιπόν, ξέσπασε κατά της παραγωγής του Survivor για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν.

«Ακόμα και στον τελικό, που δεν το έχω πει, παρόλο που ήμουν μια χαρά κι ευχαρίστησα τον κόσμο, την ώρα που έφευγα από το στάδιο του τελικού, ήταν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής παραγωγής σε έναν καναπέ. Πήγα και τους ευχαρίστησα όλους και δεν σηκώθηκε ένας να με χαιρετήσει. Ήταν όλοι ξαπλωμένοι κι είπαν γεια σου Άρη, λες και τους έκανα κάτι. Οι περισσότεροι ηχολήπτες, cameraman μετά το παιχνίδι με πήραν τηλέφωνο να βγούμε για καφέ. Η επικοινωνία, ο τσακωμός και πράγματα που έλεγαν άλλοι παίκτες, μου στοίχισαν», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Άρης - διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη.

Το λόγο λοιπόν, πήρε και η Μαρία Αντωνά η οποία ξέσπασε και για το πλάνο που την είχαν τραβήξει την ώρα που ανακοινώθηκε ο νικητής του Survivor και έγινε viral παντού - δείτε τι γραφόταν τότε.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά κατά του Survivor

«Μιλάμε τώρα για έναν τρομερά επιδεικτικό τρόπο απαξίωση...σαν να χάρηκαν ότι σε εκδικηθήκαμε τελικά και δεν είσαι ο καλύτερος, είσαι δεύτερος. Θέλησαν ντε και καλά να πουν κοίτα τι έπαθες.

Ακόμα και αυτό το πλάνο το στατικό, το οποίο έγινε σε μένα, που με ήθελαν βιδωμένη σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση που την ημέρα του τελικού δεν μπορούσα να χαιρετήσω φίλους μου, να κάτσω με την οικογένειά μου και με ήθελαν σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο που κι επειδή εκείνη τη μέρα ήμουν κι εγώ λίγο χαμένη στις σκέψεις μου με όλα αυτά που γινόντουσαν, δεν το είχα σκεφτεί παρότι είμαι της δουλειάς. Δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι αυτό μπορεί να γίνει επίτηδες. Το ότι ο σκηνοθέτης επέλεξε να δώσει αυτό το πλάνο που βλέπεις μόνο τη στεναχώρια ενός ανθρώπου να ανεβαίνει και το βλέπεις να γίνεται meme...

Όλους τους μήνες προσπαθούσαν να χτίσουν εμένα και ένα reality έξω, να βγαίνω εγώ σε όλες τις εκπομπές έξαλλη. Δεν τους βγήκε αυτό το κομμάτι και το έκαναν μέχρι την τελευταία στιγμή λες και ήθελαν να μας εκδικηθούν, να μας υποτιμήσουν, να μας ξεφτιλίσουν, δεν ξέρω τι ήθελαν», είπε.