«Είχαμε παρεξηγηθεί...» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Καινούργιου για ''τρικλοποδιά'' από κανάλι που ανήκε

Αδιανόητο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχαμε παρεξηγηθεί...» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Καινούργιου για ''τρικλοποδιά'' από κανάλι που ανήκε

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη στο Super Κατερίνα λίγο μετά από τα σχόλια, που έκανε η ίδια και το πάνελ της εκπομπής της, σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη.

Στη συνέχεια λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της μια ιστορία, που ανήκει στο παρελθόν και δε μπορούσε τότε να αναφερθεί η ίδια, ωστόσο σήμερα έχει την άνεση να ''σπάσει'' τη σιωπή της!

Ο λόγος; Παλιότερα λοιπόν, η Καινούργιου δεχόταν πολύ έντονα σχόλια από γνωστή τηλεκριτικό, η οποία όπως είπε ήτανε εξαναγκασμένη να γράφει αρνητικές κριτικές για την Κατερίνα και μάλιστα από το κανάλι της.

Δείτε εδώ επίσης: Super Κατερίνα: «Γιατί το κάνετε αυτό; Με εκθέτουν στον αέρα» - Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου

Το παρασκήνιο πίσω από κριτική που δέχτηκε Κατερίνα Καινούργιου

«Πολλές φορές και δεν θα μιλήσω για το συγκεκριμένο κανάλι και γενικότερα... πολλά πράγματα βγαίνουν από τα ίδια τα κανάλια οι διαρροές... και μετά παίρνουν οι δημοσιογράφοι, δε θέλω να φωτογραφίσω κάποιον και λένε: ''Εμείς ποτέ'' και ξαφνικά δυστυχώς πολλά κανάλια και γραφεία Τύπου -δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο- βγάζουν πράγματα να διαρρέουν.

Θυμάμαι εγώ τηλεκριτικό, πολύ καλή τηλεκριτικό και πολύ καλή στη δουλειά της, με την οποία είχαμε παρεξηγηθεί παλιά και να μου λέει: ''Συγγνώμη, που στα έγραφα όλα αυτά, αλλά μου τα δίνουν από το κανάλι σου''», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Νωρίτερα η παρουσιάστρια ενημερώθηκε on air για μία απώλεια γνωστού της

Μπορεί να κυλούσε ομαλά η ροή της εκπομπής Super Κατερίνα, ωστόσο, περίπου προς το τέλος, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε, πως αγαπημένο της πρόσωπο χτύπησε στην περιοχή της Βούλας και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Με συγχωρείτε. Δεν έχει γίνει κάτι αλλά έμαθα για δικό μου άτομο ότι χτύπησε στην περιοχή της Βούλας. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και είμαι ταραγμένη μέχρι να μάθω πώς είναι», είπε συντετριμμένη - δείτε την στιγμή.

Αφού η εκπομπή βγήκε σε διαφημίσεις και στη συνέχεια επέστρεψε, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ακόμη περισσότερο αναστατωμένη και ταραγμένη.

Αφού λοιπόν επέστρεψε, είπε στους τηλεθεατές της: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Απλά με ενημέρωσαν πως έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».