Γέννησε δίδυμα στα 48 της - "Έσκασαν" πριν από λίγο τα ευχάριστα για αγαπημένη ηθοποιό

Να της ζήσουν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέννησε δίδυμα στα 48 της -

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για την ξένη showbiz, καθώς μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της πριν από λίγες ημέρες και το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 10/4.

Η ίδια είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο την εγκυμοσύνη της και λίγους μήνες αργότερα έφτασε η στιγμή που κράτησε τα δύο μωρά της στην αγκαλιά της και μάλιστα σε ηλικία 48 ετών. Υπήρξε παντρεμένη στον παρελθόν από το 1997 μέχρι και το 2007, ωστόσο γνώρισε τον έρωτα της ζωής της αρκετά χρόνια αργότερα και μαζί παντρεύτηκαν το 2018. Πλέον η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον πιο ωραίο τρόπο!

Γέννησε δίδυμα πασίγνωστη ηθοποιός στα 48 της

Ο λόγος για την Χίλαρι Σουάνκ, η οποία απέκτησε ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα μέσα από το Breakfast at star - Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Χίλαρι Σουάνκ έγκυος
Instagram / Hilary Swank

«Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι!) άξιζε τον κόπο. Καλό Πάσχα. Αναρτώντας από τον Παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί για το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Χίλαρι Σουάνκ δίδυμα
Instagram / Hilary Swank

Ποια άλλη γέννησε στα 43 της;

Μία ακόμα αγαπημένη διάσημη της ελληνικής showbiz που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στα 43 της πριν από λίγες ημέρες είναι η Ανίτα Μπράντ.

Η διάσημη makeup artist θέλησε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, διότι υπήρχε μία μικρή ανησυχία για την υγεία του μωρού, ωστόσο όλα πήγαν καλά (δείτε εδώ τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγο μετά τον τοκετό).

Η Ανίτα Μπράντ μετά από τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε τες εδώ) έκανε στον προσωπικό της λογαριασμ΄ποσ το instagram Q&A, θέλοντας να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους το ελεύθερο να την ρωτήσουν για τα πάντα, είτε για την καθημερινότητα της με τον αγαπημένο της, είτε για την ίδια και το μωράκι της.

«Η αλήθεια είναι πώς δεν ήταν εύκολο και είστε τσακάλια. Ακόμα έχω τύψεις πώς καμιά φορά έπρεπε να αρνηθώ αλλά έκανα αυτό που ήταν το πιο σωστό για μένα και την υγεία μου», έγραψε σε ένα από τα Q&A της, η Ανίτα Μπράντ.

Οι αναρτήσεις της Ανίτα Μπράντ για την εγκυμοσύνη της

Οι αναρτήσεις της Ανίτα Μπράντ για την εγκυμοσύνη της