«Είναι τσαμπούκι» - Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Εύη Δρούτσα μετά τον "σάλο" για την Δέσποινα Βανδή

Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι τσαμπούκι» - Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Εύη Δρούτσα μετά τον

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα της Εύης Δρούτσα και της Δέσποινας Βανδή, καθώς οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στον αέρα του ALPHA και στο Just The 2 of Us το Σάββατο 8/4 που πέρασε (δείτε εδώ το σκηνικό), με την πρώτη να συνεχίζει την "κόντρα" αυτή και εκτός σκηνής, διότι προχώρησε σε νέες δηλώσεις για την τραγουδίστρια μετά το περιστατικό (δείτε εδώ την ειρωνεία της).

Τα λόγια της, λοιπόν, προβλήθηκαν στο πρωί της Δευτέρας 10/4 στον αέρα του ALPHA και στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, να σχολιάζει για ποιο λόγο θεωρεί πως η ίδια συνεχίζει αυτή την ένταση, εφόσον την γνωρίζει και αρκετά καλά.

Το σχόλιο του Μικρούτσικου για την Δρούτσα μετά τον σάλο για το σκηνικό με την Βανδή

«Τονική αστάθεια σημαίνει, πάνω κάτω, είμαι ψηλός, είμαι χαμηλός, δεν είμαι σωστός. Δεν είναι θέμα λεξικού. Είναι τσαμπούκι, "θα κάνω την κόντρα για την κόντρα". Αυτό. Σαν στυλάκι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η Δέσποινα, από την άλλη, δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αλλά δέχθηκε ολόκληρη πρόταση γάμου

Το βράδυ του Σαββάτου (8/4) στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, προέκυψε ένα τρομερά συγκινητικό και ρομαντικό περιστατικό. Ενώ η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν πάνω στην πίστα, ένας θαμώνας του μαγαζιού την πλησίασε και ζήτησε να πει κάτι στο μικρόφωνο της.

Ο λόγος... η πρόταση γάμου, στην ανυποψίαστη σύντροφο του, με την Δέσποινα Βανδή να μένει άναυδη και συνάμα να χαμογελά, από το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: «Δεν αισθάνομαι σούπερ σταρ! Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα» - Απασφάλισε η Δέσποινα Βανδή

Φυσικά, όλοι όσοι βρίσκονταν στο "ΈΝΑΣΤΡΟΝ" δεν μπόρεσαν να μην βιντεοσκοπήσουν και δημοσιεύσουν αυτή την ωραία στιγμή στα social media. Μέσα στο συγκεκριμένο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Δέσποινα Βανδή, να έχει αρχικά τον νεαρό αγκαλιά και στην συνέχεια μετά την πρόταση γάμου, - οποίος γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του - να φωνάζει «θα τον πάρεις;».

@itsmaritsoui

Αλλο ενα βιδεο που θα το δειτε απο ολες τις μεριες😂🥹🥺💍♥️ #mpesforyou #fypシ゚viral #fyp #greece #enastronathens #enastron #despoinavandi #melisses

♬ πρωτότυπος ήχος - itsMariTsoui