Πρωταγωνιστής σε videoclip του Snik - Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εν ώρα υπηρεσίας

Αποκαλύφθηκε στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Snik
Instagram / Snik

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε στη σύλληψη δύο αστυνομικών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας. Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες που θεωρείται ο "εγκέφαλος" της υπόθεσης, είναι ένας άνδρας με παρελθόν στον χώρο του bodybuilding, ενώ ο δεύτερος είναι ένας ειδικός φρουρός ο οποίος υπηρετούσε μαζί με τον συνάδελφό του στον Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οι δυο τους κατηγορούμενοι για ναρκωτικά, αλλά και για παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Διαβάστε επίσης: Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αϊδό που το έπαιζε «πρώτη μούρη» στις Αθηναϊκές πίστες - Αυτός είναι!

Ποιος είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών εν ώρα υπηρεσίας

Ο βασικός κατηγορούμενος, είναι ηλικίας 33 ετών και μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ από την οποία απομακρύνθηκε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδράνειας. Φαίνεται πως δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022 και διακινούσε κατά κύριο λόγο ακατέργαστη κάνναβη. Ο ειδικός φρουρός, από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ίδια χρήση.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και οι συνεργάτες του στην εκπομπή του Mega, Live News, προχώρησαν την έρευνα ένα βήμα παρακάτω και την Δευτέρα 10/4 αποκάλυψαν στον αέρα πως ο 33χρονος αστυφύλακας υπήρξε και πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και τις εικόνες αυτούς, πρόκειται για έναν από τους άντρες που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του και στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χειρονομίες.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στην Νέα Φιλαδέλφεια