Έπεσε το Instagram - Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της να κοιμάται στην αγκαλιά της

"Λιώνει" για τον μπέμπη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα από τότε που έγινε μαμά έχει αφοσιωθεί πλήρως στο να φροντίζει τον γιο της, ωστόσο σιγά σιγά επανέρχεται και στην κανονική της ρουτίνα η οποία περιλαμβάνει πολλές ώρες δουλειάς, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως παντού παίρνει το μωρό μαζί της (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

Οι εβδομάδες της, λοιπόν, είναι πολύ γεμάτες και καθημερινά καλείται να εκπληρώσει πολλές υποχρεώσεις. Μέσα από τα social media της, μπορεί να μην δημοσιεύει πολύ προσωπικές της στιγμές, όμως μοιράζεται στιγμιότυπα από την ρουτίνα της και την Δευτέρα 10/4 ανάμεσα στις εικόνες που αποφάσισε να δείξει στους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρισκόταν και μία με τον μπέμπη της, ο οποίος κοιμόταν στην αγκαλιά της. Φυσικά, όπως σε κάθε της ανάρτηση, τα σχόλια "πήραν φωτιά" και ένας ένας οι followers "έλιωσαν" στο θέαμα.

Διαβάστε επίσης: Άβαφη και με τα μαλλιά της ατημέλητα - Η εντατική γυμναστική της Φουρέιρα λίγο πριν τη μεγάλη της επιστροφή

Η τρυφερή φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της να κοιμάται στην αγκαλιά της

Ελένη Φουρέιρα γιος
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Έδειξε δημόσια το σημάδι από την καισαρική τομή

Η Ελένη Φουρέρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή μετά τους μήνες που - κατ' επιλογήν της - έμεινε εκτός, αφού πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Οι ετοιμασίες είναι πολλές και διαφορετικές για το comeback, μιας και η Ελένη δε θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη του. Έτσι λοιπόν μαζί με τη γυμναστική και τη διατροφή, που κάνει η τραγουδίστρια, παράλληλα έχει μπει στο στούντιο, ενώ κάνει και τις φωτογραφίσεις της (δείτε την εδώ στο στούντιο με το γιο της).

Την Κυριακή 9/4 μάλιστα, η Φουρέιρα έκανε ένα post στο instagram μέσα από οποίο φαίνεται μέρος της κοιλιάς της αλλά και από το σημάδι της καισαρικής τομής, θυμίζοντας μας έτσι, το πρόσφατο θαύμα της ζωής, που έζησε!