ΑΝΤ1: Πρωτοφανής καυγάς στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα - «Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις» φώναζε ο Γιώργος Παπαδάκης

«Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία! Εσύ...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΑΝΤ1: Πρωτοφανής καυγάς στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα - «Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις» φώναζε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης 11/4 στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη να γίνεται έξαλλος και να μην δείχνει τον εκνευρισμό του.

Συγκεκριμένα, ο καβγάς ξεκίνησε την ώρα που ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο δημοσιογράφος από την «Αυγή», είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη ότι έχει ακροδεξιό λόγο και πως είναι συγγενής του Κασιδιάρη.

Τότε επικράτησε μια απίστευτη ένταση μεταξύ τους, χωρίς σταματημό, με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προχωρήσουν σε επόμενο θέμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης - «Στο ΣΚΑΙ τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα προς την Αναστασοπούλου

"Σκοτωμός" στο Καλημέρα Ελλάδα

«Παιδιά δε γίνεται έτσι και μετά γίνομαι εγώ ο κακός και μετά το κάθε τσόφλι από κάποια site κάθεται και γράφει ότι θέλει», είπε έξαλλος ο παρουσιαστής.

Τους είπαν αμέσως μετά λοιπόν πως η κουβέντα έχει ολοκληρωθεί και πως δεν θα συνεχιστεί κι άλλο αυτός ο χαμός. Τότε, λοιπόν, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος είχε βγάλει ήδη το μικρόφωνο, είπε ότι του απαγόρευσαν να κάνει ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη, κάτι που διέψευσαν κατηγορηματικά και οι δύο παρουσιαστές.

«Αυτά τα show τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσε δημοσιογραφικά, τρελός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία», είπε κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 17:18 και μετά: