Γιώργος Παπαδάκης: «Στο ΣΚΑΙ τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα προς την Αναστασοπούλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Στο ΣΚΑΙ τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα προς την Αναστασοπούλου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» προβλήθηκαν πλάνα από τηνπρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα». Την ώρα που αναφέρονταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ο Γιώργος Παπαδάκης ξέσπασε εναντίον της Μαρίας Αναστασοπούλου, με αφορμή ένα σχόλιο της, περί μονολόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη συνέντευξη, που είχε κάνει με έναν πολιτικό, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει μονόλογο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους και υποστήριξε πως δεν γίνεται έτσι. Εκεί η Μαρία Ανστασιοπούλου έκανε ένα λίγο "καυστικό" σχόλιο, προς τον Γιώργο Παπαδάκη και εκείνος ξέσπασε.

Διαβάστε επίσης: «Μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί...» - Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Αναστασοπούλου για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο διάλογος του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου

«Αυτό που θα σας πω τώρα μου το είχε πει ένα πολιτικός μια φορά. Μου λέει “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;” του απαντάω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και να πεις ότι θέλεις. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση-απάντηση, δεν υπάρχει μονόλογος”», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Και εμείς κάνουμε μονολόγους πάντως», συνέχισε η Αναστασοπούλου.

«Μαράκι μου άκου να σου πω τώρα γιατί είσαι και καινούργια και με βαράς με αυτό που λες. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω του μονολόγους και αυτό τον μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σε όποιον αρέσω, σε όποιον δεν αρέσω, αλλάζει κανάλι. Όχι γιατί μου είπες ότι εμείς κάνουμε μονολόγους και μου το είπες», απάντησε ο παρουσιαστής.

ΓΠ: Η απάντησή σου είναι για αυτό που είπα για τους πολιτικούς;

ΜΑ: Ναι.

ΓΠ: Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε.

ΜΑ: Ούτε στον ΣΚΑΙ τα κάναμε, Γιώργο.

ΓΠ: Τα κάνατε, τα κάνετε.

ΜΑ: Δεν τα κάναμε, μάλλον δεν μας παρακολουθούσες .

Στο τέλος του αποσπάσματος γύρισε και απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, με μεγάλη απορία: «Εγώ δεν κατάλαβα το εσωτερικό beef της οικογένειας. Πάντα στις γιορτές μαλώνουν οι οικογένειες. Δεν κατάλαβα τι είπαν τελικά… Μονολόγους κάνανε οι πολιτικοί ή οι παρουσιαστές; Παρεξηγήθηκε»