«Μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί...» - Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Αναστασοπούλου για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η διάδοχός του σε μία σπάνια συνέντευξη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί...» - Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Αναστασοπούλου για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 18/3 έκανε πρεμιέρα η ολοκαίνουρια εκπομπή του ΑΝΤ1 "Είμαστε μαζί" με την Ελίνα Παπίλα (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια) και εκείνη που έκανε ποδαρικό ως καλεσμένη ήταν η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η ίδια μίλησε αναλυτικά για την καθημερινότητά της, για την δουλειά της ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, αλλά και για την σχέση της με τους γονείς της, ενώ δεν άφησε απέξω και τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 9 χρόνια, όπως αποκάλυψε (δείτε τον εδώ). Αναφέρθηκε, όμως, και στον Γιώργο Παπαδάκη και την συνεργασία τους.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Το ραδιόφωνο το αγαπάω πάρα πολύ και το κάνω 7 φορές τη βδομάδα. Δεν το αφήνεις άμα κολλήσεις. Είναι σαν τις σχέσεις. Άμα κολλήσεις με κάποιον είναι το αιώνιό σου κόλλημα. Για εμάς είναι το ραδιόφωνο. Οι γονείς μου είναι αστυνομικοί και ήθελαν να γίνω και εγώ αλλά τους είπα ξέχνα το, θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Οι γονείς μου ήταν Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ και Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός. Σε προεκλογική περίοδο θυμάμαι ότι δεν μιλούσαν καθόλου, διαφωνούσαν πολύ, εξέφραζαν την άποψή τους αλλά αυτό με έκανε να μεγαλώσω σε ένα σπίτι που υπήρχε έντονα το πολιτικό στοιχείο, απόψεις. Και ίσως αυτό ήταν που με έκανε να μπει το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.

Μου ήρθε από πολύ μικρή αλλά θεωρούσα ότι είναι μακρινό ένα δελτίο ειδήσεων. Καθόμουν με σακάκια της μαμάς μου και έλεγα “Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, είμαι η Μαρία Αναστασοπούλου και θα σας πω τα νέα”. Εγώ δεν πέρασα στην πρώτη σχολή της επιλογής μου και το όνειρο της δημοσιογραφίας είχε θαμπώσει αλλά η ζωή με έφερε προς τα εκεί.

Νομίζω ότι λειτούργησε αρμονικά ότι συμπορεύεσαι με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τη δουλειά. Για να είμαστε 9 χρόνια μαζί δεν δημιούργησε πρόβλημα που δουλεύαμε μαζί, λειτούργησε πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Σε εμάς λειτουργεί το χιούμορ πολύ καταλυτικά και επειδή οι ρυθμοί είναι όπως είναι, το να είσαι με έναν άνθρωπο λες μια ατάκα, τον κοιτάς στα μάτια και σκας στα γέλια, είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά.

«Το “Καλημέρα Ελλάδα” είναι μια πρόκληση από την αρχή ως το τέλος. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Γιώργο, ήταν ένα βήμα με αρκετό ρίσκο αλλά τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί λειτούργησε. Για αυτό είναι η ζωή, να παίρνουμε και ρίσκα. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Παπαδάκη που κάνει 32 χρόνια αυτή την εκπομπή, το να μπορέσεις να κουμπώσεις και να κάνεις τη δουλειά σου με την ίδια επάρκεια, θέλει προσπάθεια. Ο Γιώργος είναι ένα σχολείο κάθε μέρα!», κατέληξε.