Είναι μαζί πάνω από 8 χρόνια - Η σπάνια ανάρτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου καθημερινά κρατά συντροφιά στο κοινό της μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα (δείτε εδώ το αδιανόητο περιστατικό που τους έκανε να "παγώσουν" στον αέρα), ωστόσο προσπαθεί να διατηρεί μία πιο ουσιαστική επαφή με τον κόσμο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από αυτόν, μάλιστα, βλέπουμε και μία άλλη πλευρά της ζωής της, καθώς εκεί παρουσιάζει συχνά και τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά (δείτε εδώ την καταγωγή και το βιογραφικό του). Το βράδυ της Τρίτης 8/11 έκανε άλλο ένα λάιβ μαζί του και τους είδαμε να διαφωνούν για διάφορα θέματα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της

«"Τα Παιδιά της Αλλαγής" by night», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της, θυμίζοντας σε όλους την κοινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν παλιότερα.

Μαρία Αναστασοπούλου σύντροφος
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου για τον καλό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σίγουρα ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς καθώς η αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και η προσχώρησή της στην δημοσιογραφική ομάδα του ANT1 συζητήθηκε πολύ. Η παρουσιάστρια είναι από αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα και με αφορμή αυτό μίλησε στη Real News για τη νέα πρόκληση αλλά και για το σύντροφό της που παραμένει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Τα προηγούμενα χρόνια την είδαμε στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα», η οποία πλέον θα απαρτίζεται από τον ίδιο, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη. Οι προετοιμασίες για το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι στο φουλ και ήδη έχει κυκλοφορήσει το τρέιλερ με αναφορές στην παρουσιάστρια.

-Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Πώς αισθάνεσαι;

«Έχω τρομερή προσμονή και ανυπομονησία γι’ αυτό που θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Παπαδάκη. Όλη αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερη αλλά ήταν η στιγμή του “παρακάτω” για εμένα. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Η εκπομπή που θα πάω τώρα και ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ένας κρυφός πόθος, δεδομένου ότι όλοι έχουμε συνδέσει την ενημέρωση μαζί του. Για εμένα είναι μια φοβερή πρόκληση και ένα στοίχημα προσωπικό να σταθώ δίπλα του και να ενημερώνουμε τον κόσμο από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί».

-Ποιο ήταν το χρονικό της αποχώρησής σου από τον ΣΚΑΪ;

«Έχουν ακουστεί και ειπωθεί πάρα πολλά. Θα σου πω ότι ήταν πιο απλή η διαδικασία από αυτή που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Το συμβόλαιό μου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρωνόταν. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε μια κουβέντα με το κανάλι, το οποίο μου έκανε κάποιες προτάσεις. Τελικά, αποφάσισα να μην αποδεχθώ κάποια από τις προτάσεις που μου έκανε ο ΣΚΑΪ. Έπειτα έπρεπε να δω που θα πάω και τι θα κάνω.

undefined

Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση γιατί είχε γίνει η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, οπότε ήμουν πολύ σίγουρη πως αυτό ήταν το επόμενο βήμα που θα ήθελα να κάνω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα γιατί σε εξελίσσουν».

-Τι σου είπε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν σε πήρε τηλέφωνο;

«Ήμουν στην Κρήτη. Και πριν από αυτή την επικοινωνία, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για αρκετή ώρα. Είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές και δεν είχαμε τον χρόνο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να τον ξέρω από πολύ παλιά. Είναι ένας ζεστός άνθρωπος και κάναμε μια συζήτηση χωρίς πολλά λόγια. Αισθάνθηκα πως ήθελε να συνεργαστούμε, όπως ήθελα και εγώ, και, όπως καταλαβαίνεις δεν είχα να σκεφτώ πολλά πράγματα».

-Ο σύντροφός σου, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολοκυθάς, συνεχίζει να εργάζεται στον ΣΚΑΪ.

«Εκείνος συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε στον ΣΚΑΪ. Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MariaAnastasopoulou - Instagram