Γενέθλια για τον Ηλία Ψινάκη - Η ξεκαρδιστική ατάκα για τα κεράκια στην τούρτα του

Πλήθος από ευχές στο Insagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Ηλία Ψινάκη - Η ξεκαρδιστική ατάκα για τα κεράκια στην τούρτα του

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε τα γενέθλια του, καθώς κλείνει τα 65 του χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής με μια ανάρτηση του στο instagram έκανε γνωστή την γιορτή των γενεθλίων του και το συγκεκριμένο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Ηλίας Ψινάκης πήρε τους αγαπημένους του φίλους και πήγε για φαγητό σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και οι φίλοι του, ετοίμασαν μια τούρτα έκπληξη για τον ίδιο. Το ντύσιμο του, όπως πάντα κομψό και καθώς πρέπει, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις, μιας και έχει γενέθλια.

Στο βίντεο του instagram, ο παρουσιαστής του Mega, φαίνεται να παραλαμβάνει την τούρτα γενεθλίων, κάτω από τους ήχους του τραγουδιού «September».

Διαβάστε επίσης: Έλεος: Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Το βίντεο από τα γενέθλια του Ηλία Ψινάκη

Την στιγμή, που ο Ηλίας Ψινάκης παρέλαβε την τούρτα του και έχοντας μόνο τέσσερα κεριά πάνω, δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην τούρτα για το σωστό αριθμό κεριών», είπε γελώντας ο Ηλίας Ψινάκης.

Λίγα λόγια για τον Ηλία Ψινάκη

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και οι γονείς του είναι ο Παναγιώτης και η Αλίκη Ψινάκη. Μεγάλωσε στις Φιλιππίνες και στις ΗΠΑ. Ο πατέρας του διέθετε εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Ψινάκης σπούδασε διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και μάρκετινγκ και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα και στα δύο.

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε ως μοντέλο μόδας. Ακολούθως ασχολήθηκε με τη συγγραφή σεναρίου για μια ελληνική τηλεοπτική σειρά. Στη συνέχεια ανέλαβε μάνατζερ του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Μετά το τέλος της 16χρονης συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά το 2004, αποφάσισε να διαχειριστεί τη δική του καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας και εμφανίστηκε ως κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όπως το Super Idol, το Dream Show, το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το The X-Factor.