Έλεος: Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Ποια θα είναι η αποψινή 28/3 καλεσμένη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλεος: Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης μάς προσκαλούν και απόψε, Τρίτη 28 Μαρτίου στις 00:10 στο MEGA, σε ένα ανατρεπτικό Έλεος (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και υποδέχονται την Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έρχεται με εξομολογητική διάθεση και μιλάει για την επαγγελματική της διαδρομή και την προσωπική της ζωή.

Οι δύο παρουσιαστές, όμως, δεν θα μπορούσαν να μην την προκαλέσουν σε μια ξεχωριστή «δοκιμασία». Η Αννίτα και ο Ηλίας, που είναι πάντα έτοιμοι για κάθε είδους παιχνίδι, δημιουργούν με τη βοήθεια της Ελεονώρας Μελέτη ένα διασκεδαστικό TikTok βίντεο με πολλές αποκαλύψεις.

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης δίνουν ένα ακόμη απολαυστικό ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 00:10 στο MEGA.

Το τρέιλερ για το αποψινό 28/3 "Έλεος"

Γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της εκπομπής;

Ακυρώθηκαν όπως φαίνεται τα γυρίσματα της εκπομπής του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στο MEGA με τίτλο «Έλεος!» όπως έγινε γνωστό στις 10/3 το πρωί μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αυτό δεν συνέβη επειδή κόβεται η εκπομπή αλλά επειδή το θέμα είναι πρακτικό. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των απαιτούμενων επεισοδίων της εκπομπής μειώθηκε καθώς άρχισαν οι μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων του UEFA Champions League και πλησιάζουμε στο Πάσχα, οπότε τα κανάλια θα αλλάξουν το πρόγραμμά τους.

Έτσι, λοιπόν, αυτά που ήδη έχουν γυριστεί είναι αρκετά προς το παρόν για να καλύψουν τις ανάγκες του καναλιού και μάλιστα σε αυτά θα δούμε καλεσμένο και τον Σταμάτη Φασουλή.