Τηλεθέαση 24/1: Η πρεμιέρα του Έλεος κατατρόπωσε το The 2night show - Πόση διαφορά είχαν στα ποσοστά

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 24/1: Η πρεμιέρα του Έλεος κατατρόπωσε το The 2night show - Πόση διαφορά είχαν στα ποσοστά

Πρεμιέρα έκαναν στο MEGA το βράδυ της Τρίτης 24/1 ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή Έλεος (δείτε τα πρώτα πλάνα). Το σούπερ τηλεοπτικό δίδυμο ήρθε για να χαρίσει στα βράδια μας απίστευτες στιγμές γέλιου αλλά και "ζουμερές" αποκαλύψεις από τους καλεσμένους τους.

Στην πρεμιέρα ωστόσο, έπαιξε απέναντι από το The 2night show του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τόσο καιρό δεν είχε ανταγωνισμό και έπαιζε δυναμικά στην late night ζώνη.

Ποια η διαφορά στα νούμερα Έλεος και The 2night show

Χθες 24/1 όμως, το Έλεος κατάφερε να κατατροπώσει το The 2nigh show και να το αφήσει κατά πολύ πίσω του όσον αφορά τα ποσοστά του δυναμικού κοινού.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίδυμο του MEGA σημείωσε 12,2% κάνοντας σε τέταρτα 19.4 - 10.9 - 10.6 - 13.2 - 14, ενώ από την άλλη η εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε 6,9% και σε τέταρτα 5.9 - 6.9 - 8.0 - 6.9 - 7.0 - 7.2 - 5.9 - 5.9 -8.4.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 6,9
  • MEGA: Έλεος 12,2

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ποιος ήταν ο καλεσμένος του Έλεος

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή που έχει έρθει στο προσκήνιο πάρα πολλές φορές. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει ρίξει την "άγκυρα" του και ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της Ιωάννας Μπούκη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες - δείτε φωτογραφίες.

Πριν όμως την Ιωάννα έχει υπάρξει ξανά παντρεμένος. Βρισκόταν σε σχέση για πολλά χρόνια όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί, ωστόσο, ο γάμος τους κράτησε μόνο τέσσερις μήνες.

«Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου

«Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά... Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» είπε ο παρουσιαστής στο πλατό της εκπομπής Έλος.