«Μας είχαν ενημερώσει ότι...» - Όλη η αλήθεια για τον λόγο που η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει πάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Έχουν περάσει πολλές φορές από τότε που επέστρεψε από το Survivor all star και παραμένει άφαντη από το Πρωινό Μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας είχαν ενημερώσει ότι...» - Όλη η αλήθεια για τον λόγο που η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει πάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Τον λόγο που η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει βρεθεί ακόμα καλεσμένη στην εκπομπή της "Πρωινό Μας" μετά την αποβολή της από το Survivor all star (δείτε εδώ αν έχει πληρωθεί ή όχι) θέλησε να ξεκαθαρίσει και να αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 11/4.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα που έχει δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα από τους τηλεθεατές που την ρωτούν τον λόγο που δεν έχουν δει ακόμα στο πλατό την Κατερίνα, παρόλο που έχει περάσει καιρός από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο λόγος που η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η Φαίη τόνισε πως δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση η ίδια γι’ αυτό και πως είναι απόφαση της Κατερίνας να μην εμφανιστεί στην εκπομπή.

«Επειδή μου ήρθαν κάποια μηνύματα για την Κατερίνα Δαλάκα που δεν ήρθε στην εκπομπή. Εμείς με χαρά να την έχουμε με όποιο τρόπο την Κατερίνα. Νομίζω δεν ήθελε να έρθει στην εκπομπή. Δεν είναι από εμάς! Σε αυτή την εκπομπή για όλους η πόρτα είναι ανοιχτή, ούτως ή άλλως, από εμένα. Ακόμα και κάποιον που δεν γνωρίζω με χαρά να έρθει. Οπότε η πρόσκληση ισχύει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, μας είχαν ενημερώσει ότι θα έρθει στην εκπομπή και μετά δεν ήρθε. Οπότε, δεν έχουμε σχέση εμείς σαν εκπομπή. Εμείς την περιμέναμε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Όλη η αλήθεια για την αποβολή της από το Survivor all star

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Δαλάκα το μεσημέρι της Τρίτης 4/4 η οποία για πρώτη φορά αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την αποβολή της από το Survivor All Star αλλά και για όλο το παρασκήνιο της έντασης ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραδέχτηκε μέσα σε όλα πως πράγματι παραβίασε έναν κανόνα, αυτό του φαγητού, ωστόσο δεν έπρεπε να αποβληθεί για αυτό μιας και όλοι τρώνε κρυφά. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του Ατζούν, όπου ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει πως πράγματι οι δύο κοπέλες δεν είχαν επικοινωνία με την Ελλάδα.

«Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor All Star μια μέρα πριν πετάξω. Δέχτηκα λοιπόν να πάω γιατί ήταν το All Star. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα υπολόγισα. Δεν το όμως λέω με κακία γιατί εγώ πήγα με αγωνιστικά κριτήρια, δεν με ενδιέφερε το ριάλιτι. Μπήκα σαν μονάδα να αγωνιστώ, με σκοπό να φτάσω στον τελικό και μόνο αυτό με ένοιαζε.

Μου αρέσει όταν κάνω στη ζωή μου, να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση έκανα, έφαγα, απλά δεν ήμουν η μόνο που έχει φάει σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη, αν οι κανόνες ήταν πράγματι πολύ αυστηροί κι αν ήμουν η μόνη που έχω φάει. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις.

Εγώ ήρθα να πω την αλήθεια στα άτομα που με έχουν στηρίξει από το 2018. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όμως και τον Ατζούν Ιλίτζαλι, είναι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή, γι’ αυτό τόσο καιρό δεν έχω κάνει εμφάνιση γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσα να τα πω. Από τη στιγμή που βγήκε όμως και είπε κάποια πράγματα για εμένα που έμμεσα αμφισβήτησε την παραγωγή, λέγοντας πως δεν υπήρχε επικοινωνία, τότε είπα θα μιλήσω. Το τέλος ήταν κακό και προσβλητικό για εμένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου. Αυτό με στεναχώρησε.

Η Ασημίνα είχε μια διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη. Αυτός λοιπόν, επειδή ήθελε να την εκδικηθεί λογικά, έστησε όλη την ιστορία. Πραγματικά πρέπει να γίνει ηθοποιός και να πάει στο Hollywood. Η ερμηνεία αυτή με το τρέμουλο και όλα αυτά, ήταν απίστευτα. Εγώ ήμουν με την Ασημίνα και ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό, όντως δεν ήξερα τίποτα γιατί δεν έπιασα ποτέ κινητό. Καμία δεν έχει πιάσει κινητό και οι δύο φάγαμε μία φορά. Φάγαμε ένα σάντουιτς.

Όταν έγινε αυτό με την παράβαση κάποια άτομα από την μπλε ομάδα εκβίασαν την παραγωγή πως αν δεν αποβληθούμε θα αποχωρήσουν. Αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το αληθινό ριάλιτι είναι πίσω από τις κάμερες. Αν έδειχναν αυτά που γίνονται πίσω από τις κάμερες το Survivor θα είχε 100% τηλεθέαση.

Έκανα παράβαση και έπρεπε να τιμωρηθώ αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο λόγος που έκανα την παράβαση ήταν επειδή ήμουν άρρωστη. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα. Δεν άντεχα άλλο. Όταν έφυγα από την Αθήνα είχα covid, όταν πήγα εκεί λοιπόν μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Ήμουν νηστική, δεν άντεχα άλλο. Ο γιατρός μου είχε πει να αποχωρήσω αλλά εγώ ήθελα να μείνω, δεν ήθελα να τα παρατήσω. Αλλά μάλλον έπρεπε να μείνω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.