«Προτιμώ να μείνω μόνη μου παρά...» - Τα "καρφιά" της Βρισηίδας Ανδριώτου στο instagram

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @vrisiida_andrio)
(instagram / @vrisiida_andrio)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor all star λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη του ριάλιτι, δεν διστάζει σε καθημερινή σχεδόν βάση να αναρτεί τόσο φωτογραφίες, όσο και κάποια σχόλιαγια την τις προσωπικές ή φιλικές τις σχέσεις.

Από την μία μπορεί να είναι μακριά με τον αγαπημένο της σύντροφο και σε λίγο καιρό σύζυγο, Σπύρο Μαρτίκα, αλλάη αγάπη τους σύμφωνα με την ίδια είναι τεράστια και πολύ δυνατή. Από την άλλη όμως, το μοντέλο σύμφωνα με τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προωπικό της λογαριασμό στο Instagram, νιώθει προδομένη και στεναχωρημένη, από τις φιλίες της.

Διαβάστε επίσης: Survivor: «Έχω δεχθεί πολύ μεγάλη επίθεση! Μου έλεγαν θα βγούμε έξω και θα σε...» - Σοκ με την αποκάλυψη της Μαίης

Οι αναρτήσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Προτιμώ να μείνω μόνη μου παρά να κάνω παρέα με διπρόσωπους ή με άτομα που κάνουνε παρέα άλλους μόνο για το συμφέρων. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Μην απελπίζεστε όμως υπάρχουν και άτομα που δεν είναι έτσι... έχω τέτοια υπέροχα άτομα στην ζωή μου, σίγουρα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν εκεί έξω... εύχομαιο ο καθέ ένας να βρει αυτό που του αξίζει», είπε στην μια από τις δύο αναρτήσεις της, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μπορεί να ακουστώ ρομαντική αλλά όπως σε όλες τις ταινίες ή τα παιδικά ή καταλάβατε εσείς... Το ΚΑΛΌ είναι πάντα αυτό που νικά στο τέλος... ΌΧΙ το ΚΑΚΌ. Η κακία του ανθρώπου δεν θα νικήσει σε ανθρώπους που είναι καλοί», συνέχισε το μοντέλο.

Οι αναρτήσεις της Ανδριώτου

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Βρισηίδας Ανδριώτου στο YOU

Ονειρευόσουν από μικρή να παντρευτείς;

Όχι, μου άρεσαν, όμως, τα παραμύθια, οι πριγκίπισσες και τα υπέροχα φορέματα που φορούσαν στους γάμους.

Πώς σου φαίνονταν οι γάμοι των άλλων;

Μου άρεσαν πολύ. Ήθελα να είμαι παρανυφάκι, να φοράω όμορφα ρούχα μαζί με τα υπόλοιπα παρανυφάκια, να μοιράζω μπομπονιέρες και ρύζι. Σε όλους τους γάμους κάτι έκανα!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το κορίτσι του Survivor All Star διαλέγει νυφικό για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Πώς έχεις φανταστεί την ιδανική πρόταση;

(γελάει) Σε ένα ρομαντικό μέρος κοντά στη θάλασσα, που με ηρεμεί, να είναι παντού φωτισμένο με κεράκια. Αν και είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα, επειδή εκείνη την ώρα είσαι με τον άνθρωπο που θέλεις να παντρευτείς, που πιστεύω πως δεν θυμάσαι πολλά πέρα από το «ναι».

Προτιμάς ο γάμος σου να είναι ένα μεγάλο πάρτι ή να έχει λίγους και καλούς;

Ο γάμος μου θα ήθελα να είναι ένα μεγάλο πάρτι, με ανθρώπους που θα χαίρονται με τη χαρά μου.

Είχες φανταστεί το γάμο σου;

Όχι, αλλά βλέπω φωτογραφίες στο Pinterest από γάμους που μου αρέσουν και τις αποθηκεύω για όταν έρθει η στιγμή να πάρω ιδέες.

Μήπως από τη στιγμή που φόρεσες νυφικό, άρχισαν να σου μπαίνουν... ιδέες;

(γελάει) Όταν φοράω νυφικό σκέφτομαι περισσότερο ότι είμαι πριγκίπισσα σε παραμύθι, η Σταχτοπούτα, η Γιασμίν από τον «Αλαντίν», η «Πεντάμορφη».

Νιώθεις έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ έτοιμη, αυτό σ' το βγάζει ο σύντροφός σου. Το θέμα είναι να περνάτε καλά μαζί, ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα για όλους.

Πιστεύεις στο «για πάντα»;

Είμαι πολύ ρομαντική. Επειδή οι γονείς μου παντρεύτηκαν μικροί και είναι μέχρι σήμερα μαζί και πολύ ερωτευμένοι, πιστεύω στις σχέσεις των ανθρώπων που κρατάνε για πάντα. Θα ήθελα να έχω μια τέτοια σχέση στη ζωή μου, να μην παντρευτώ και να χωρίσω.

Σε έναν γάμο υπάρχουν και δυσκολίες. Στους τσακωμούς κάνεις πίσω;

Σε όλες μου τις σχέσεις δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Στη σχέση που βρίσκομαι τώρα έχουμε τσακωθεί μερικές φορές και πάντα μπαίνουμε ο ένας στη θέση του άλλου και συμφωνούμε να κάνουμε πίσω. Είναι ωραίο να κάνεις πίσω και να καταλαβαίνεις τον άλλον.

Βλέποντας τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor, τον φαντάζεσαι γαμπρό;

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μούσια. Όταν βγει, ξυριστεί και γίνει πάλι κουκλάκι, θα το σκεφτώ. (γελάει)

Τον τρομάζει η ιδέα του γάμου;

Επειδή το έχουμε συζητήσει, δεν τον τρομάζει καθόλου ο γάμος μαζί μου. Αλλά έχουμε να ζήσουμε την σχέση μας.

Του έχεις βάλει όρους για τον τρόπο που θα σου κάνει πρόταση;

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το κορίτσι του Survivor All Star διαλέγει νυφικό για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Εννοείται ότι δεν θα του βάλω όρους, αλλά το ιδανικό θα ήταν αν έχει ακούσει πώς την ήθελα -επειδή το συζητούσαμε πέρυσι στην καλύβα με τα υπόλοιπα παιδιά- και αν βάλει λίγο και τη δική του φαντασία. Θα ήθελα και την πινελιά του, να υπάρχει μια έκπληξη.

Αν γυρίσει με το έπαθλο, εννοείται πως θα... κεράσει και τα έξοδα έτσι;

Έχουμε κουμπάρους γι' αυτά. (γέλια) Κάτσε να γυρίσει πρώτα, να γονατίσει και... βλέπουμε! Είναι σαν να έχουμε κάνει τον γάμο, έχουμε στήσει την εκκλησία και τα νυφικά, αλλά δεν έχουμε βρει τον γαμπρό, είναι στον Άγιο Δομίνικο και κάνει διακοπές!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα του πεις μόλις γυρίσει;

Θα δούμε, γι' αρχή θέλω η σχέση μας να είναι λίγο πιο προσωπική. Εννοώ να μην υπάρχει όλη αυτή η δημοσιότητα που έχει πάρει μετά το Survivor και, όσον αφορά στον Σπύρο, θέλω να επιστρέψει στη δουλειά του και να χτίσουμε μαζί το σπίτι μας.