Την καμάρωνε που χόρευε - Η σπάνια βραδινή έξοδος της Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον σύντροφο της, Πύρρο

Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν όλο το βράδυ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στο κέντρο διασκέδασης, που τραγουδά ο Διονύσης Ζάχος βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες της showbiz, προκειμένουν να περάσουν καλά και να φύγουν για λίγο από την καθημερινότητα τους.

Μέσα σε αυτούς ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία πρόσφατα αντέδρασε άσχημα για το σκάνδαλο με την Βουγιουκλάκη (δείτε εδώ τα λόγια της). Η σπουδαία περσόνα της ελληνικής σκηνής και του κινηματογράφου, συντροφιά με τους αγαπημένους της φίλους και τον σύζυγο της επί χρόνια, Πύρρο Αναγνωστόπουλο διάλεξαν να διασκεδάσουν, απολαμβάνοντας τον φίλο τους.

Ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος δεν σταμάτησε να κοιτά στα μάτια, όλο το βράδυ την αγαπημένητου, Ζωζώ, κάτι που δείχνει πόσο πολύ την αγαπά, ειδικά μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Φωτογραφίες από την έξοδο της Ζωζώς Σαπουντζάκη και του συζύγου της, Πύρρου

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Διονύση Ζάνο
(ndp)

Η Σαπουντζάκη με τον σύζυγο της Πύρρο
(ndp)

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Διονύση Ζάνο
(ndp)

«Ήμουν έγκυος και απέβαλα, καθόμουν και...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε και μια άτυχη εγκυμοσύνη που είχε αλλά και τον χωρισμό της από έναν γάμο που την ταλαιπώρησε, ενώ μίλησε και για μια διαφήμιση που έκανε για την Τουρκία.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ζωζώ Σαπουτζάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και μάλιστα πριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του YOU την απαθανάτισε σε ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;

Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα «όχι, τώρα είναι αργά».

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;

Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός «βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι». Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά απ’ αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου.

Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου «παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ» και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα.

Συγκινεί η Ζωζώ Σαπουτζάκη με την αποκάλυψή της