«Τον είδα στον ύπνο μου πριν 10 μέρες! Ήταν...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Συγκινεί με τις δηλώσεις της μερικούς μήνες μετά τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τον είδα στον ύπνο μου πριν 10 μέρες! Ήταν...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 11/4 η Δέσποινα Μοιραράκη λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, μια απώλεια που φυσικά της στοίχισε πάρα πολύ (δείτε εδώ τα τελευταία λόγια του Γιάννη Κοντούλη πριν φύγει από την ζωή).

Κατά την διάρκεια της συζήτησής της με την Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια την ρώτησε αν έχει δει καθόλου στον ύπνο της τον άντρα της κι αν σήμαινε κάτι αυτό για εκείνη.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη

Τότε η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε πως τον είδε πριν 10 μέρες για πρώτη φορά στον ύπνο της μετά τον θάνατό του. «Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να είναι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου.

Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα και πάντα με συμβούλευε. Μου έλεγε πρόσεξε μη γίνει αυτό, είσαι η Μοιραράκη. Ο άνδρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ότι ήμουν και είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της! Αν έλεγε κάποιος για την πορεία της Μοιραράκη που έχει δουλέψει τόσο πολύ, θα τον σκότωνε», δήλωσε για τον σύζυγό της.

Το βραβείο που κέρδισε και το αφιέρωσε στον σύζυγό της

Η Δέσποινα Μοιραράκη έζησε μια πολύ συγκινητική στιγμή, αφού βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας

Ο διεθνής οργανισμός Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards πραγματοποίησε στις 22 Νοεμβρίου 2022, την επετειακή τελετή απονομής των βραβείων, σε ένα φαντασμαγορικό show που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο Lazzoni με θέα στο Βόσπορο.

Ανάμεσα σε άλλους επιχειρηματίες από ολο τον πλανήτη, έλαμψε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022

με τον διακριτικό τίτλο «SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR» για το custom made production μοντέρνων χειρ.χαλιών MIRARAKI CARPETS.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας της χρονιάς

Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του Προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards Khalil El-Muelhy.

Το outfit της Δέσποινας Μοιραρακη ήταν ένα βραδινο φόρεμα ( δαντέλα Damask) της δικής της collection ρούχων DESMIRA. Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης Τουρκικής καταγωγής, Ece Vahapoglu.

Δέσποινα Μοιραράκη βράβευση

Εκτός της Δέσποινας Μοιραράκη, βραβεύτηκαν τα καλύτερα Hotels, Spa, Villa’s, Restaurants και πολλά άλλα brands από την ελίτ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

Στη συνέντευξη της, η Δέσποινα Μοιραρακη πολύ συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο της, στον εκλιπόντα σύζυγο της Ναύαρχο Ε.Α Γιάννη Κοντούλη. Την επιχειρηματία συνόδευσε στη Κων/πολη, ο καλος της φίλος Γιώργος Νταβλας.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας της χρονιάς βράβευση