«Ξέρω ότι είσαι μόνη, θα...» - Η ατάκα της Δέσποινας Μοιραράκη στην Κατερίνα Καινούργιου

«Είσαι μια κοπέλα που είσαι απαστράπτουσα και ελκύεις τα φώτα και τη δημοσιότητα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ξέρω ότι είσαι μόνη, θα...» - Η ατάκα της Δέσποινας Μοιραράκη στην Κατερίνα Καινούργιου

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή παρουσιάστρια του STAR, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, τόσο για την επαγγελματική της επιτυχία στην τηλεόραση, όσο και στην απώλεια του συζύγου της.

«Δεν είχα δει κάτι στον ύπνο μου, μέχρι που πριν από 10 μέρες, είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να είναι σαν μια σκιά που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου.

Εκείνος με παρακολουθούσε σε κάθε πράγμα που έκανα και πάντα με συμβούλευε. Μου έλεγε πρόσεξε μη γίνει αυτό, είσαι η Μοιραράκη. Ο άνδρας μου με πίστευε πάρα πολύ, με ανέβαζε υπερβολικά, περισσότερο απ’ ότι ήμουν και είμαι εγώ. Είχε μπροστά του τη Δέσποινα το κορίτσι του αλλά και τη Μοιραράκη με την πορεία της! Αν έλεγε κάποιος για την πορεία της Μοιραράκη που έχει δουλέψει τόσο πολύ, θα τον σκότωνε», δήλωσε για τον σύζυγό της - δείτε εδώ ολόκληρη της συνέντευξη της.

Μετά από όλα αυτά, η Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να κάνει ένα δώρο στην Κατερίνα Καινούργιου και μαζί με αυτό της έδωσε την καλύτερη ευχή.

Η ευχή και το δώρο της Μοιραράκη στην Καινούργιου

  • Κ.Κ.: Επειδή είστε πολύ καλός άνθρωπος και πολύ γουρλού κι επειδή κι εγώ έχω ανάγκη από λίγο τύχη στο σπίτι μου.
  • Δ.Μ.: Είναι το τιρκουάζ που θα σου φέρει τύχει.
  • Κ.Κ.: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
  • Δ.Μ.: Και θα σου πω κάτι, το ξέρω ότι είσαι μόνη σου και είσαι ελεύθερη. Είσαι μια κοπέλα που είσαι απαστράπτουσα και ελκύεις τα φώτα και τη δημοσιότητα. Όμως, είσαι πολύ ικανή και είσαι ένα πολύ καλό κορίτσι. Θα βρεθεί ο άνθρωπός σου. Να το πιστεύεις και σιγά σιγά θα έρθει. Για όλους μας ο καλός θεός θα μας φέρει κάτι.

Το βραβείο που κέρδισε και το αφιέρωσε στον σύζυγό της

Η Δέσποινα Μοιραράκη έζησε μια πολύ συγκινητική στιγμή, αφού βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας

Ο διεθνής οργανισμός Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards πραγματοποίησε στις 22 Νοεμβρίου 2022, την επετειακή τελετή απονομής των βραβείων, σε ένα φαντασμαγορικό show που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο Lazzoni με θέα στο Βόσπορο.

Ανάμεσα σε άλλους επιχειρηματίες από ολο τον πλανήτη, έλαμψε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022

με τον διακριτικό τίτλο «SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR» για το custom made production μοντέρνων χειρ.χαλιών MIRARAKI CARPETS.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας της χρονιάς

Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του Προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards Khalil El-Muelhy.

Το outfit της Δέσποινας Μοιραρακη ήταν ένα βραδινο φόρεμα ( δαντέλα Damask) της δικής της collection ρούχων DESMIRA. Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης Τουρκικής καταγωγής, Ece Vahapoglu.

Δέσποινα Μοιραράκη βράβευση

Εκτός της Δέσποινας Μοιραράκη, βραβεύτηκαν τα καλύτερα Hotels, Spa, Villa’s, Restaurants και πολλά άλλα brands από την ελίτ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

Στη συνέντευξη της, η Δέσποινα Μοιραρακη πολύ συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο της, στον εκλιπόντα σύζυγο της Ναύαρχο Ε.Α Γιάννη Κοντούλη. Την επιχειρηματία συνόδευσε στη Κων/πολη, ο καλος της φίλος Γιώργος Νταβλας.

Δέσποινα Μοιραράκη επιχειρηματίας της χρονιάς βράβευση